Sinema Haberleri

Voltron, Canlı Aksiyon Film Olarak Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor

Voltron, hayranların beklediği canlı aksiyon filmine sonunda kavuşuyor. Red Notice, Sky Scraper ve Central Intelligence’ın yönetmeni Rawson Marshall Thurber, filmi hem yazıp hem yönetecek.

Rawson Marshall Thurber, film için aradığı hikayeyi buldu ve senaryoyu Ellen Shanman ile birlikte yazacak.

Bunun üzerine, Hollywood’da proje için bir ihale savaşı patlak verdi ve herkes harekete geçmeye çalışıyor. Warner Bros., Universal Pictures ve Amazon Studios ve projeyi gerçekleştirmeye çalışan birkaç stüdyo ve yayıncı da bu mücadeleye girdi. Netflix bu yarışa dahil olmadı.

Voltron izleyerek büyüyen ve sokaklarda “VOLTRON, VOLTRON, VOLTRON,” diye bağıran biri olarak bu fikir bile çok heyecan verici. Hollywood’un bu canlı uyarlamasıyı geliştirmeye ne zaman başlayacağını bilmiyoruz. Daha önce de birkaç başarısız girişim oldu ama şimdi bu fikir gerçekten hayata geçiyor.

Voltron: Defender of the Universe, Voltron olarak bilinen mega bir robot oluşturmak için bir araya gelen araçlar olan Robot Lions adlı bir grupta beş genç pilotu takip ediyor. Birlikte 10.000 yıldan fazla bir süredir evrende Voltron aslanlarını arayan Galra İmparatorluğu’nun zalim lideri İmparator Zarkon’a karşı savaşırlar.

Todd Lieberman ve David Hoberman, Voltron mülkünü kontrol eden World Events Productions‘ın başkanı Bob Koplar ile birlikte prodüksiyon yapıyorlar.

Umarım Thurber bunu başarabilir ve gerçekten de harika bir Voltron filmi sunabilir!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.