Oyun Haberleri

Phantom Liberty DLC’sinde Idris Elba da Olacak

Cyberpunk 2077‘nin 2023’te çıkacak Phantom Liberty DLC’si Keanu Reeves ile Idris Elba‘yı buluşturuyor. Elimizde hâlâ bir çıkış tarihi yok ama onun yerine mis gibi, isyan yüklü bir fragman var.

The Game Awards’ta En İyi Ekran Uyarlaması Ödülü’nün Cyberpunk: Edgerunners‘a gideceğinden neredeyse emindik. Ama ödülü Arcane kaptı. Buna rağmen Cyberpunk 2077, geceye damgasını vurmayı başardı. Zira oyunun ilk ve son hikaye DLC’si olacak olan Phantom Liberty için yeni bir fragman yayınladılar.

Fragmanı ne izlediğimizi bilmeden izlemeye başladık etkinlikte. O yüzden Keanu Reeves‘in sesini duyunca heyecanla dikkat kesildik. Fragmanın Phantom Liberty’e ait olduğunu anladıktan sonra konusunu çözmeye çalıştık. Biz dikkatli bakışlarla görüntülere odaklanmışken fragmanda tanıdık bir ses duyduk ama kimin sesi olduğunu çıkaramadan karşımızda Idris Elba belirdi.

Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube player

Cyberpunk 2077 bu işi bir gelenek haline getirecek gibi duruyor. Zira 2019’da, orijinal oyun için E3’te yayınladıkları fragmanın sonunda “Wake the fuck up Samurai, we got a city to burn” diyerek giren Johnny Silverhand’le öğrenmiştik Keanu Reeves’in oyunda olacağını. Ki gelmiş geçmiş en heyecan verici duyurulardan biriydi o. Ve bu yeni fragmanın son karesinde Solomon Reed karakterini canlandıran Idris Elba’yı görmek bize o E3 heyecanını anımsattı.

Phantom Liberty ücretli bir DLC olacak ve 2023’te çıkacak. Ancak tam tarih henüz belli değil. Radyo kanallarından biri yalnızca hayranların gönderdiği şarkıları çalacak. Bu şarkılar yarışmaya gönderilen 7800 beste arasından seçilecek. Ve DLC’de tabii ki V olarak oynayacağız. Bu DLC ile Night City’nin haritasına yeni bir bölge eklenecek. New United States of America ile ilişkileneceğimiz bu hikaye parçasında yeni NPC’lerle de tanışacağız.

Phantom Liberty DLC’sinin ilk tanıtım fragmanını Eylül’de, CDPR’ın etkinliğinde izleme şansımız olmuştu. Onu da buradan izleyebilirsiniz. DLC için henüz bir Steam sayfası ya da fiyat bilgisi yok. Zaten uzun fragman da henüz gelmedi. Gelişmeleri bekliyor olacağız.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.