Sinema Haberleri

Uncharted Filminin Kadrosu ve Vizyon Tarihi Belirlendi

Naughty Dog firması tarafından geliştirilen ve PlayStation konsolunun en sevilen oyunlarından biri olan Uncharted’ın film uyarlaması için resmi ağızlardan ilk açıklama geldi.

Bir süredir söylentileri devam eden Uncharted filmi için Sony’nin yetkili isimlerinden ilk resmi açıklama yapıldı. Çok sevilen Uncharted oyunundan uyarlanacak olan filmin 18 Aralık 2020 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Ayrıca filmin kadrosuna da ilişkin ilk bilgiler açığa çıktı. Hikayenin baş kahramanı Nathan Drake’in, Spider-Man serisi ile ünlenen Tom Holland tarafından canlandırılacağı açıklandı. Bu tercih hayranları da ikiye bölmüş durumda.

Tom Holland, yetenekli bir oyuncu olmasına karşın Nathan Drake’in fiziksel görünüşüne uymayacağı yönünde güçlü argümanlar var. Yine de şöyle bir gerçek var. Filmin hangi dönemi anlatacağı da henüz meçhul. Uncharted 4 oyununda, Nathan Drake’in çocukluk dönemine bakmıştık. Belki de Tom Holland, Drake’in gençlik yıllarını canlandıracaktır.

Öte yandan Sony’nin bu oyunu bir seri halinde çıkarma olasılığı da güçlü. Böylece geleceğe yatırım yapacağı bir isimle çalışmış olacak.

Uncharted filminin yönetmeni ve yazarları da bu açıklamaya belirlenmiş oldu. Reklam filmleri çekip yavaştan Hollywood’da kendini göstermeye başlayan Dan Trachtenberg, Uncharted filminin yönetmeni olacak. Bu isim daha öncesinde oyuncular tarafından çok sevilen Portal: No Escape (2011) kısa filminin arkasındaki isimdi. Ayrıca 10 Cloverfield Lane (2016) ve Black Mirror dizisinden Playtest bölümünü çekmişti.

Yazar kadrosundaysa iki isim var. Joe Camahan ve Rafe Judkins. Bu iki isim genelde yapımcı olarak ön plana çıkan isimler. Rafe Judkins, şu aralar Robert Jordan’ın efsanevi külliyatından uyarlanacak olan The Wheel of Time serisinde çalışıyor.

Bu açıklamaların haricinde, filmin IMDB sayfasında Bryan Cranston’ın ismini de görüyoruz. Breaking Bad’deki performansıyla akıllarda yer edinmiş Cranston, eğer filmde yer alacaksa yüksek ihtimalle Drake’in akıl hocası Victor ‘Sully’ Sullivan’ı canlandıracaktır.

Filmle birlikte anılmaya başlanan diğer isimler arasında Chris Hemsworth, Chris Pine, Matthew McConaughey ve Woody Harrelson da var.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.