Haberler

Harry Potter Müzikleri Sahnede – Harry Potter in Concert: Felsefe Taşı

Bundan bir süre önce Yüzüklerin Efendisi müziklerinin sahnelendiği The Lord of the Rings in Concert etkinlikleri ile müzikler eşliğinde Orta Dünya’ya bir yolculuğa çıkmıştık. Şimdi de Hogwarts Express’e binip Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu‘nun sihirli salonlarına gideceğiz.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Harry Potter in Concert serisinin ilk bölümü olan ve ilk Harry Potter filmi Felsefe Taşı müzikleriyle kulaklarımızın pasını silecek Harry Potter in Concert: Felsefe Taşı’nı bizlere sunuyor.

Harry Potter in Concert

Zorlu Performans Sanatları Merkezi, beyazperdede konser deneyimi sunan Movies in Concert serisi kapsamında sinema tarihinin fenomen serisinin ilk filmi “Harry Potter ve Felsefe Taşı”nı ağırlayacak. John Williams imzalı film müziklerinin Orkestra İstanbul tarafından icra edileceği etkinlik, izleyicileri 3-4 Kasım tarihlerinde Harry Potter’ın büyülü dünyasıyla buluşturacak.

CineConcerts ve Warner Bros Consumer Products, geçtiğimiz yıl Harry Potter Film Concert adını verdikleri, kült filmin gösterim ve müzikal performansının eş zamanlı gerçekleşeceği bir dünya turu duyurdu. Haziran 2016’da başlayan tur, J.K. Rowling’in “Büyücülük Dünyası”nı, 2018 yılı boyunca 35’ten fazla ülkeyi kapsayan yüzlerce gösteride izleyicilerle buluşturacak. Bu turne kapsamında Harry Potter serisinin ilk filmi “Harry Potter ve Felsefe Taşı”, 3-4 Kasım tarihlerinde üst üste iki gece Zorlu PSM Ana Tiyatro’da büyülü bir dünyanın kapısını aralayacak.                                                          

 “Harry Potter kültürel bir fenomen”

Görsel medya ile canlı müzik performansları deneyiminde lider konumdaki prodüksiyon firmalarından biri olan CineConcerts Başkanı ve Harry Potter Film Concert’in Yapımcısı Justin Freer, bu seri hakkında düşüncelerini “Harry Potter filmleri günümüzde bile milyonlarca hayranı mutluluğa boğarak devamlılığını sürdüren bir kültürel fenomen. Filmlerin ödüllü müziklerini ilk kez canlı bir orkestranın yorumuyla, filmlerin dev sinema perdesine projeksiyonuyla eş zamanlı olarak sunuyor olmak da bizim için büyük bir zevk. Bu unutulmaz bir etkinlik olacak.” sözleriyle açıklıyor.

Harry Potter in Concert

CineConcerts’in Kurucu Ortağı ve Yapımcısı Brady Beaubien“Harry Potter, tüm dünyada heyecanın eş anlamı olarak kabul görüyor. Biz de tüm filmi, unutulmaz müzikleriyle canlandırarak, seyircileri bu sihirli dünyaya döndürmeyi umuyoruz.” sözleriyle serinin taşıdığı önemi anlatıyor.

Biletler

Harry Potter in Concert: Felsefe Taşı etkinliğinin biletleri de Biletix‘te satışa çıktı. Bilet fiyatları şöyle;

Ön Satış

  • 1.Kategori: 260,00 TL
  • 2.Kategori: 210,00 TL
  • 3.Kategori: 170,00 TL
  • 4.Kategori: 130,00 TL
  • 5.Kategori: 80,00 TL

Normal Dönem

  • 1.Kategori: 290,00 TL
  • 2.Kategori: 230,00 TL
  • 3.Kategori: 190,00 TL
  • 4.Kategori: 150,00 TL
  • 5.Kategori: 95,00 TL

Geç kalmadan ve biletler tükenmeden yerinizi ayırtın yoksa Hogwarts Express’i kaçırabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.