Sinema Haberleri

Thunderbolts Ekibi Kuruluyor! Marvel Çalışmalara Başladı

Marvel Studios, kendi Suicide Squad ekibi Thunderbolts filmini resmen duyurdu ve filmi yönetmesi için Jake Schreier ile anlaştılar.

Hükümet için çalışan bir grup süper kötü olan Thunderbolts ekibi beyaz perdeye hazırlanıyor. Süper kötüler demek çok doğru olmayabilir ancak bir dönem süper kötü olarak karşımıza çıkmış kişilerden oluşan bir ekip demek daha doğru sanırım. Evet, haklısınız; ilk akla gelen şey Suicide Squad oldu. Ekibe bir nevi Anti-Avengers da diyebiliriz.

Marvel, filmi yönetmesi için Paper Towns ve Robot & Frank filmlerini de yönetmiş olan Jake Schreier ile anlaştı. Black Widow senaristi Eric Pearson da senaryoyu yazıyor.

Thunderbolts Ekibinde Kimler Var?

Marvel, daha önce Marvel Sinematik Evreni’nde boy göstermiş oyuncularla temas halinde. Çekimler başladığında daha önceden filmlerden tanıdığımız bazı isimleri ekipte görebiliriz. Filmde hangi karakterleri göreceğimizi bilmiyoruz ancak potansiyel olarak Baron Zemo, Yelena Belova, Ghost, Taskmaster, The Abomination, US Agent, Winter Soldier ve başka karakterleri de görebiliriz.

Görsel temsilidir. :)

Yıllar içinde çizgi romanlarda ekip ayrıca Mr. Hyde, Crossbones, Absorbing Man, Grant Ward, The Punisher, Bullseye, Luke Cage, Hawkeye, Elektra, Ghost Rider ve The Inhumans üyeleri gibi karakterlere de yer verdi.

General Thaddeus, Thunderbolt çizgi romanlarda ilk takımı bir araya getiren kişidir ve MCU’da William Hurt tarafından canlandırılmıştı. Ancak Hurt bu yılın başlarında vefat etti. Yerine bir oyuncu alıp almayacağına dair bir bilgi yok. Ancak Baron Zemo liderlik pozisyonuna da geçebilir.

Thunderbolts, Marvel Studios için yüksek bir öncelik ve odaklanacakları bir film olacak. Eğlenceli bir yapımla karşılaşacağımız kesin!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.