Sinema Haberleri

Spider-Man: Across the Spider-Verse Örümcekleri Arasında Andy Samberg de Var

Into the Spider-Verse‘ü hayran kalarak seyrettiğimiz günden beri sabırsızlıkla beklediğimiz Across the Spider-Verse yakında çıkıyor. Seslendirme kadrosunda Brooklyn 9-9’dan Andy Samberg de varmış meğer.

Tabii Andy Samberg, Jake Peralta rolüyle aklınıza gelmiyor olabilir. Oyuncu kısa süre önce Chip ‘N Dale‘da da Dale’ı seslendirmişti mesela. Fakat onu asıl The Lonely Island grubu üzerinden tanıyor olabilirsiniz. Zaten Samberg’ün Spider-Man: Across the Spider-Verse kadrosuna dahil olduğunu da The Lonely Island’ın resmi sosyal medya hesabından duyurdular.

Samberg’ün henüz hangi karakteri seslendireceğini bilmiyoruz. Fakat iddialar Scarlet Spider‘ın sesi olacağı yönünde. Zira filmin eş yönetmenlerinden Joaquim Dos Santos kısa süre önce o karaktere dikkat çekmişti.

İnsanların Scarlet Spider’ı kimin seslendireceğini öğreneceği an için sabırsızlanıyorum. Henüz kim olduğunu söylemedik. Fakat o oyuncuya bayılıyorum. Bu arada kadrodaki diğer kişiler bile bilmiyor kim olduğunu! Bilen herkes gizlilik yemini etti. Tepkileri muhteşemdi! Tek başına kayıt yapanlar da halkla birlikte öğrenecek.

Joaquim Dos Santos

Açıkçası Samberg’ün eğlenceli bir aktör olduğuna katılıyoruz ama bu kadar heyecan yaratan bir isim mi, emin olamadım. Dolayısıyla Scarlet Spider’ın bence çok daha büyük ve şok eden bir isim olması gerekiyor. Andy Samberg’ün adını duymak yalnızca gülümsememizi sağlıyor, değil mi?

Scarlet Spider şöyle dursun. Samberg’ün hangi karakteri canlandıracağını tahmin etmek pek kolay değil. Benzer şekilde hangi karakteri kimin seslendireceğini tahmin etmek de! Çünkü Spider-Man: Across the Spider-Verse örümcek açısından bol bir film olacak. Birçok Spider-Man varyantı ile karşılaşma şansı bulacağız. Ki bu yüzden bile harika bir film olacağını düşünüyoruz. Aşağıdaki postere bakar mısınız? Ya da en alttaki tanıtım fragmanına!

Across the Spider-Verse hakkında bildiklerimizi özetleyen yazıya buradan ulaşabilirsiniz. Filmin kötüsünü tanıttığımız haber ise burada. Merak etmeyin, çizgi filmleri izlediyseniz karaktere yabancı değilsiniz.

Film tekrar ertelenmezse 2 Haziran 2023‘te vizyona girecek. Sabırsızlıkla bekliyoruz!

Kaynak: Movieweb

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.