Sinema Haberleri

The Exorcist Yeniden Çekilebilir

Korku sinemasının kült yapımlarından biri olan The Exorcist’in yeniden çekileceğine yönelik kuvvetli söylentiler gün yüzüne çıktı.

Deadline’ın haberine göre şu an için Morgan Creek Entertainment Group bünyesi içerisinde bulunan The Exorcist için bir yeniden yapım durumu söz konusuymuş. Yine aynı firma içerisindeki Dead Ringers’ın yeniden uyarlamasından yola çıkılarak The Exorcist’in 2021 içerisinde vizyona girmesi planlanıyormuş.

Bu fikrin gerçeğe dönüşmesi elbette hayranların tepkisiyle karşılandı. 1973 tarihli William Friedkin’in yönetmenliğinde The Exorcist, sadece korku türü için değil sinema için de çok önemli bir film. Uzun bir süre insanların en korktuğu filmlerden biri olması da cabası.

Morgan Creek Entertainment Group aslında taa 2015 yılında konu hakkında bir Tweet atmış. “Kayıtlara geçsin, biz asla The Exorcist’i yeniden yapma teşebbüsünde bulunmayacağız.” yazmışlar ama belli ki fikirlerini değiştirmişler.

Stephen King’in It romanı geçen yıllarda yeniden uyarlanmıştı. İlk bölümü çok beğenilse de ikinci bölümde aşırıya kaçan görsel efektler izleyicileri rahatsız etmişti. Ancak bütüne baktığımızda iyi bir uyarlama olmuştu. Belki de firma buradan yola çıkarak yeniden The Exorcist’i çekmek istemiş olabilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.