Sinema Haberleri

The Crow Reboot Filminde Çekimler Tamamlandı

Bill Skarsgard‘ın Eric Draven’ı canlandıracağı The Crow reboot filminin çekimleri temmuzda başlamıştı. 10 hafta süren çekimler eylül biterken tamamlandı. Yani sonbaharda sadece 4 hafta çekim yaptılar.

Ancak ben Crow için asıl sonbaharda çekim yaparlar diye düşünmüştüm. Biraz yağmur ve bolca karanlık filmin gotik temasına çok uyardı. Çünkü filmi sete kapanıp yapay ortamda çekmediler. Prag ve Münih’teydiler. Bu yüzden neden yaz dönemini tercih ettikleri merak uyandırıyor. Sadece Bill Skarsgard’ın programı yoğun diye olmamalı.

Hâlâ daha setten bir fotoğraf görme şansımız olmadı. Halbuki Jason Momoa‘yı The Crow makyajıyla gördüğümüzde çok beğenmiştik. O yüzden Bill Skarsgard’ın da nasıl görüneceğini çok merak ediyoruz.

Çekimlerin süresi ve film ekibinin aynı mekanı birden çok kez ziyaret etmesi sebebiyle film projesini dizi olarak çektikleri yönünde iddialar da var. Ancak bu iddiaların kaynağı pek de sağlam kanıtlar sunamıyor. Dolayısıyla biz de şimdilik bu ihtimali göz ardı edeceğiz.

Ne yazık ki yeni bilgiler bu kadar. Film hakkında bildiğimiz tüm detayları ve alakalı yazılarımızı içeren habere buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.