Sinema Haberleri

The Batman Part II Çekimleri Ne Zaman Başlıyor? Robert Pattinson Açıkladı

Matt Reeves’in yönettiği The Batman Part II uzun bir bekleyişin ardından nihayet ilerleme kaydediyor. Robert Pattinson’ın Batman olarak izleyici karşısına çıkmasının üzerinden beş yıldan fazla zaman geçecek ve devam filmi 1 Ekim 2027‘de sinemalarda olacak.

Yaşanan birçok ertelemenin ardından filmin çekimleri için somut gelişmeler yaşanmaya başladı. Mickey 17 filmi etkinliğinde konuşan Robert Pattinson, devam filmi hakkında heyecan verici bir güncelleme verdi. Filmin ne zaman çekimlere başlayacağı sorulduğunda, Pattinson şu cevabı verdi:

Sanırım yıl sonunda? Konusunu biliyorum ama kimseye söyleyemem, sadece çok havalı ve gerçekten heyecan verici.

Oyuncu Kadrosu da Hikayeyi Biliyor

Robert Pattinson gibi Andy Serkis de devam filmiyle ilgili bilgilendirilmiş isimlerden biri. Alfred Pennyworth karakterini canlandıran Serkis, yönetmen Matt Reeves ile yaptığı konuşmada hikayeyi duyduğunu ve büyük bir heyecanla projeye başlamak istediğini belirtti.

Ben de sizin kadar sabırsızlanıyorum. Matt Reeves bana The Batman 2’nin hikayesini anlattığında inanılmaz heyecanlandım.

Andy Serkis, The Batman: Part II çekimlerinin 2025 yılı başında başlayacağını belirtmişti ancak çekimler sonrasında ertelenmişti.

Bununla birlikte, serinin ilk filminde Penguin (Oz) karakterini canlandıran Colin Farrell, ikinci filmde yer alıp almayacağı konusunda kesin bir bilgiye sahip olmadığını ancak beklentili olduğunu ifade etti:

Üç Batman filmi için anlaşma imzaladım ama ikinci filmde olup olmayacağımı bilmiyorum. Matt Reeves olağanüstü bir yazar ve yönetmen. Devam filminde beni en çok heyecanlandıran ya da endişelendiren şey, Oz’un neler yapacağı ya da nasıl bir yol izleyeceği değil, sesinin nasıl olacağı.

Colin Farrell, karakterinin nasıl bir evrim geçireceğine dair de ipuçları verdi:

Kişiliği nasıl olacak? Mini dizide şekillenip değişiyordu ve sekizinci bölümün sonunda tamamen başka bir şeye dönüştü. Son sahnede neredeyse psikotik bir yanı vardı. İkinci filmde bu nasıl işlenecek bilmiyorum. Bana beş ya da altı sahnem olduğunu söylediler ama herhangi bir beklentim yok.

The Batman Part II’nin Kötü Karakteri Kim Olacak?

Filmin konusu hakkında net bir bilgi verilmemiş olsa da hayran teorileri şimdiden gündemde. Hush, Mr. Freeze, Joker ve Scarecrow gibi kötü karakterlerin filmde yer alabileceği konuşuluyor. Ancak Warner Bros., senaryoyla ilgili detayları gizli tutmaya devam ediyor.

Yönetmen Matt Reeves, filmle ilgili ilerleme kaydedildiğini doğrularken, hikayenin şekillenmeye başladığını ve çekimlerin bu yıl başlayacağını duyurdu.

Bu yıl çekimlere başlayacağız ve bu beni çok heyecanlandırıyor. Pek çok şey yaşandı ve beklediğimden daha uzun sürdü ama üzerinde çalıştığımız şey gerçekten harika. Bunu herkesle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.

Filmin Kötü Karakteri Hakkında İpuçları

Matt Reeves, The Batman Part II’nin kötü karakteri hakkında herhangi bir açıklama yapmasa da bir kötü karakterin belirlendiğini ve bunun izleyicileri şaşırtacağını belirtti:

Evet, tabii ki, aksi takdirde büyük bir sorun yaşardık. Umarım beklenmedik bir şey olur. Hikaye bir yandan ilk filmin devamı niteliğinde olacak ama aynı zamanda tamamen farklı bir yön çizecek. Robert Pattinson’un Batman’ini çok farklı bir şekilde göreceksiniz, gerçekten havalı olacak.

The Batman Part II nihayet harekete geçerken, önümüzdeki dönemde Matt Reeves’in ikinci film için nasıl bir vizyon ortaya koyacağına dair daha fazla bilgi gelmesi bekleniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu