Sinema Haberleri

The Batman Filminin Tasarımcısı Alternatif Yarasa Amblemlerini Paylaştı

Matt Reeves‘in The Batman filminde tasarımcı olan Glynn Dillon, Instagram hesabından bazı çizimleri paylaşırken, alternatif ‘Yarasa‘ sembollerini de ortaya çıkardı.

Robert Pattinson‘ın başrolde oynadığı The Batman filmi, kostümünden Batmobil‘ine kadar gerçekçi dokunuşuyla dikkat çekmişti.

Batman hayranları aktörü ilk kez kostümlü olarak gördüklerinde, ‘Yarasa‘ ambleminin daha öncekilerden çok farklı olduğunu fark ettiler. Hatta bazıları filmde kullanılan amblemin, Bruce Wayne‘in anne babasını öldüren silahtan yapıldığını bile iddia etti.

Matt Reeves imzalı The Batman filminin tasarımcısı Glynn Dillon, Instagram hesabından bazı çizimleri paylaşırken, çizdiği alternatif ‘Yarasa‘ sembollerini de ortaya çıkardı.

Paylaşımında, çekimleri Covid-19 salgını nedeniyle sekteye uğrayan The Batman‘in çok garip bir iş olduğunu belirten Glynn Dillon, “Ama tekrar Dave Crossman, Stella Atkinson, Sam Williams, Pierre Bohanna, Toby Hawkes ve atölyedeki herkes, Jenny Alford ve harika ekibi, Ian Jones ve çetesi, Nick Roche-Gordon, Laura Renouf ve Jessica Scott-Reed ile çalışmak büyük bir zevk ve onurdu. Hepsi yaptıkları işte çok iyi! Ayrıca Jacqueline Durran ile birlikte çalışmak gerçek bir zevk ve eğitimdi. O dahi bir kostüm tasarımcısı. Matt Reeves ile çalışmak mükemmeldi ve Robert Pattinson hiçbir şekilde daha iyi olamazdı. Ve Greig Fraser her şeyin güzel görünmesini sağladı. Herkesin ortaya koyduğu sıkı çalışma gerçekten ekranda ortaya çıkıyor. Bunun bir parçası olduğum için çok gururluyum.” ifadelerini kullandı.

Robert Pattinson‘ın Bruce Wayne/Batman olarak kamera karşısına geçtiği filmde; Zoë Kravitz ‘Selina Kyle/Catwoman’, Paul Dano ‘Edward Nashton/the Riddler’, Jeffrey Wright ‘James Gordon’, John Turturro ‘Carmine Falcone’, Peter Sarsgaard ‘Gotham D.A. Gil Colson’, Jayme Lawson ‘Bella Reál’, Andy Serkis ‘Alfred’ ve Colin Farrell ‘Oswald “Penguin” Cobblepot‘u canlandırdı. Film 4 Mart‘ta gösterime girdi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.