Sinema Haberleri

The Addams Family 2 İçin Yeni Fragman Ve Karakter Posterleri Yayınlandı

Cadılar Bayramı’na yakışır, eğlenceli ve heyecanlı bir Addams Ailesi’ne hazır olun! The Addams Family 2 filminden yeni fragman ve karakter posterleri yayınlandı.

Oscar Isaac’in Gomez Addams, Charlize Theron’un ise Morticia Addams’a ses vereceği animasyon 1 Ekim’de sinemalarda olacak. Animasyonun videosu bize hikaye hakkında bazı ipuçları da veriyor.

YouTube player

Addams Ailesi’nin tatilini ele alacak yapımda, ailenin geçmişten gelen sırlarının peşlerini bırakmadığı ve geçmişle yüzleşirken halkın içine karışmaya çalışırkenki maceralarına şahit olacağız.

Karakter posterleri ise şu şekilde;

Yapımda ayrıca, Chloë Grace Moretz‘i Wednesday rolünde, Nick Kroll‘ü Fester Amca olarak ve Javon ‘Wanna’ Walton‘ı ise Pugsley olarak izleyeceğiz.

Yapımda, Wednesday Addams odaklı bir hikaye anlatımı olacağını önceki açıklama ve haberlerde öğrenmiştik. Wednesday’in, ailesinin geçmişteki sırları ile karşılaşması ve bunlar yaşanırken okulunda diğer öğrencilerle olan iletişimini izleyeceğiz. Yeni, eğlenceli ve kendine hayran bırakacak yeni bir Addams Ailesi yapımı izleyeceğimizden şüphem yok.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.