Sinema Haberleri

Terminator Serisi Yeniden Başlıyor

Bilimkurgu filmleri arasında ayrı bir yere sahip olan, hem hikayesi hem de aksiyonu ile bir efsaneye dönüşen Terminator serisi yenileniyor ve her şey en baştan başlıyor.

Son yıllarda çıkan Terminator: Salvation ve Terminator: Genisys filmleriyle hikaye gidişatını iyice zorlayan ve filmin tutkunları tarafından bolca eleştiri alan seri, James Cameron ve Tim Miller‘ın ellerinde yeniden doğacak.

İlk iki Terminator filmini yazan ve yöneten efsane yönetmen James Cameron, 2019 yılında Terminator serisinin haklarını alacak. Böylelikle Deadpool filminin yönetmeni Tim Miller ile seriyi en baştan başlatacaklar.

1991 yılındaki Terminator: Judgement’s Day filminden bu yana seriye bulaşmayan James Cameron, 35 yıl aradan sonra David Ellison’ın elinde bulunan hakları alacak ve bebeğini de Tim Miller’ın kucağına koyacak. James Cameron, konuyla ilgili olarak, “bilimkurgu sinemasının en iyi hikayesinin yeniden doğuşu,” olarak durumu değerlendiriyor.

Terminator efsanesinin yeniden doğuşu kalp atışlarımı hızlandırdı doğrusu. Belki artık Arnold Schwarzenegger olmayacak ama en azından kendisine saygı duruşunda da bulunurlar. Üstelik ilk kez bir efsanenin yeniden yapılacak olmasına seviniyorum. Tabii ki Terminator serisinin ilk iki filminin yeri hep ayrı olacak…

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. Arnold’suz olmaz. Olmazsa oyuncu seçimi iyi yapılmaz ise de güzel olmaz. Genesis de sıvı metal’i japon birini yaptılardı Terminatör 2 Sıvı metal’i ismi aklıma gelmedi deki vatandaşı yapsalardı daha zevkli keyifli izlenir bir film olurdu. Aslında Arnold yine oynar niye oynamasınki Silvester stollone bile kaç yaşında hala döktürüyor bu adamda ondan aşağı mı sanki yine oynar James cameron abimiz kızıp eline almış Arnold abimizi oynatır umarım.

  2. Gelecekte geçen ve terminatör olarak sadece derisiz robotları göreceğimiz bol savaş ve aksiyonlu bir dizi çekseler izlenir, Arnold’a da gerek kalmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.