Sinema Haberleri

Tenet, Önce Dünyada Sonra ABD’de Yayınlanacak

Warner Bros.’un yeni duyurusuna göre Christopher Nolan’ın merakla beklenen yeni filmi Tenet, önce çeşitli dünya ülkelerinde vizyona girecek. Sonrasında da ABD salonlarında gösterilecek.

Birkaç kez erteleme gören ve sonunda süresiz olarak ertelenen Christopher Nolan imzalı yeni bilimkurgu filmi Tenet’in vizyon tarihi aşağı yukarı belli oldu gibi. ABD’de artan Corona virüs vakaları yüzünden, filmin vizyon tarihinin daha geç olacağı ve belli şehirlerde gösterileceği açıklandı.

Tenet, önce Avustralya, Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, Güney Kore, Rusya, İspanya ve Birleşik Krallık’ın dahil olduğu 70 ülkede vizyona girecek. Vizyon tarihi ise 26 Ağustos olarak belirtildi. Bir hafta sonra yani 3 Eylül tarihinde ise ABD vizyonuna giriş yapacak.

Elbette bu durum birçok ABDli sinema izleyicisi için sinir bozucu bir durum oldu. Daha geç izlenebilecek olması ve büyük şehirlerde vizyona girmeyecek olması, sinema severlerin keyiflerini kaçırdı.

Bu 70 ülke içerisine Türkiye dahil mi henüz bilinmiyor. Ancak ülkemizdeki sinema salonlarının halen kapalı olduğu düşünüldüğünde, yakın bir tarihte sinemalara tekrar döneceğiz gibi gözükmüyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.