Dizi Haberleri

Liam Hemsworth Zaten Geralt İçin Seçmelere Katılmış

Liam Hemsworth seçmelere katıldığı dönem Geralt için en çok beğenilen adaylardan biriymiş ancak rolü kıl payı farkla Henry Cavill‘a kaptırmış.

Geçtiğimiz günlerde The Witcher cephesinden gelen Henry Cavill ayrılığı haberinin yankıları hala sürüyor. Başrol değişikliği kararından tutun da yeni Geralt’ımız Liam Hemsworth’ün bu kadar hızlı duyurulmasına kadar her açıdan şaşırtıcı bir sürece şahit oluyoruz. Bizler bu şoku uzunca bir süre üzerimizden atamayacağız belki, ama yapımcılar Hemsworth’ü tercih ederken hiç ama hiç zorlanmamış çünkü ünlü aktör zaten 2018’de Geralt için seçmelere katılmış.

Redenian Intelligence‘ın haberine göre Hemsworth Cavill’den bile önce katılmış seçmelere, hatta Geralt için en öne çıkan adaylardan biriymiş. İçeriden kaynaklar, Açlık Oyunları‘yla hayatımıza giren Avustralyalı aktörün rolü almaya çok yaklaştığını ancak sonrasında Henry Cavill’la anlaşma sağlandığını söylemiş. Anlayacağınız Cavill o dönem Geralt yerine Superman’i tercih etseydi izleyeceğimiz Geralt zaten %90 Liam Hemsworth olacakmış. Hal böyle olunca yapımcılar yeni başrol için sıfırdan oyuncu aramaya uğraşmamış.

Peki bu bilgi hayranların Hemsworth’e bakışı açısını değiştirmeye yetecek mi? İşte orası tam bir muamma. Cavill’ın diziden ayrılmaması için başlatılan Change.org kampanyası şu anda tam 130.000 imzayı geçmiş durumda ve 150.000 imza hedefine doğru son sürat ilerliyor. Bu saatten sonra hayran baskısı Netflix‘e geri adım attırmaya yetmeyecektir tabii ama Hemsworth ne kadar heyecanlı olursa olsun işi hiç kolay olmayacak.

Henry Cavill’ı halihazırda çekimleri tamamlanan 3. sezonda son defa Geralt olarak izleyeceğiz, ardından bayrak 4. sezonda Liam Hemsworth’e devredilecek. Sizce Hemsworth kendini hayranlara kabul ettirebilecek mi?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.