Sinema Haberleri

Superman Kim Olacak? Pelerini Bırakmaya Niyetli Olmayan Henry Cavill mi, Warner Bros.’un Yeni Adayı Michael B. Jordan mı?

Son dönemde Netflix‘in The Witcher dizi uyarlamasıyla gündemi meşgul eden Henry Cavill nihayet “Superman“i hatırlamıştı ki, Warner Bros.‘un Michael B. Jordan‘ı Superman yapma planı yeniden hortladı.

Men’s Health dergisine röportaj veren oyuncu Henry Cavill, bir daha Superman‘i canlandırmayacağı söylentilerine, “Pelerin dolabımda, o hala benim” sözleriyle son noktayı koydu koymasına da; Variety, yılın başında Warner Bros.‘un yeni Superman olması için oyuncu Michael B. Jordan ile görüştüğünü doğrulayan bir yazı yayınladı. Habere göre; Warner Bros., Creed filminin yıldızı Michael B. Jordan ile Superman rolü için görüştü ancak ünlü oyuncu projeleri nedeniyle rolü üstlenmeyi düşünmüyor.

Yani 2023‘ten önce sinema salonlarına gelmesi beklenmeyen yeni Superman filmi projesinde işler biraz karışık. Belli ki Henry Cavill, ikonik süper kahramanı bırakmak istemiyor, ama ya Warner Bros. Cavill‘i bırakmak istiyorsa? Hadi istedi diyelim akıllarındaki Michael B. Jordan role sıcak bakmayacak kadar meşguldü 2019’un başında, teklif tekrarlansa şimdi cevabı ne olur? Stüdyonun proje ile ilgili olarak yapımcı J.J. Abrams‘la görüşme içinde olduğu da aktarılan bilgiler arasında… Superman projesinden gelecek yeni bilgiler gerçekten ilgi çekici olacak. Takipte kalın.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.