Dizi Haberleri

Let the Right One In Dizi Oluyor

let-the-right-one-in-banner

John Ajvide Lindqvist’in romanı Let the Right One In, raflarda yerini aldığı 2005 yılından itibaren hem okuyucular hem de izleyiciler tarafından büyük ilgi görmüştü. Geçtiğimiz 8 yıl içerisinde iki kere beyaz perdeye uyarlanan kitap, vampir mitine getirdiği yeni bakış açısıyla hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden tam not almayı başarmıştı.

Yaklaşık bir sene önce başarılı yapımın dizi adaptasyonu için çalışmalara başlandığı dedikoduları ortalıkta dolaşmaya başlamıştı fakat hiçbir resmi kaynaktan doğrulama gelmemişti. Hafta başında TNT yaptığı basın açıklamasıyla, projenin yapım aşamasının resmi olarak başladığını duyurdu.

İsveç’de geçen orijinal hikaye, 2010 Amerikan yapımında New Mexico’ya taşınmıştı ve basın açıklamasıyla birlikte gelen tanıtımda gördüğümüz kadarıyla televizyon uyarlaması de Vermont’da yer alacak.

let-the-right-one-in-gorsel
“Let the Right One In, sınıf arkadaşları tarafından bir türlü rahat bırakılmayan bir delikanlının teselliyi kendi yaşlarına yakın, çekici bir vampirde bulmasını konu alan tüyler ürpertici bir hikaye. Vampir, gizemli bakıcısıyla birlikte delikanlının küçük Vermont kasabasına yerleşmiştir – tam da tuhaf bir cinayetler zincirinin emniyet güçlerinin dikkatini çekmeye başladığı bir dönemde.”

Serinin yapımcılığını Teen Wolf ve Criminal Minds projelerinde çalışmış ve aynı zamanda senaryoyu da kaleme alacak olan Jeff Davis üstleniyor. Yapım ekibinde ona Marty Adelstein (Aquarius, Teen Wolf) ve Becky Clements (Aquarius), Simon Oakes (Let Me In), Alex Brunner (Dark Places) ve orijinal filmin senaristliğini üstlenmiş Carl Molinder katılıyor.

Yapımın izleyiciyle buluşma tarihi ise henüz kesinleşmiş değil.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.