Sinema Haberleri

Anlaşma Sağlandı! Emma Stone, Cruella 2’ye Resmen Dönüyor

Disney‘in klasik çizgi filmden uyarlanan filmi Cruella‘nın yıldızı Emma Stone, Cruella 2‘de de kamera karşısına geçecek.

Cruella filminin çıkışından kısa bir süre sonra Disney, devam yapımının da geleceğini duyurmuştu. İlk filmin yönetmeni Craig Gillespie ile senaristi Tony McNamara‘nın yer alacağı devam filminde başrol oyuncusu Emma Stone‘un rol alıp almayacağı merak ediliyordu.

Disney ile anlaşma sağlayan Oscarlı yıldız Emma Stone‘un Cruella 2‘de oynayacağı kesinleşti. Stone ile Cruella 2 filmi için anlaşma sağlandığı haberi Endevor İdari Başkanı Patrick Whitesell‘den geldi. Whitesell, Emma Stone ve Disney ile birlikte çalışmaktan gurur duyduklarını söyledi.

Delilikle Dahiliğin Ortasında Yaratıcı Bir Modacı

Covid-19 salgının nedeniyle sinemalarla aynı anda Disney+‘ta da yayımlanan Cruella, dünya genelinde 222 milyon dolar hasılat elde etmişti. Duyurulan anlaşma ile, Emma Stone‘un, Scarlett Johansson gibi Disney‘e dava açacağı söylentileri de boşa çıkmış oldu. Marvel‘ın Natasha Romanoff‘u Scarlett johansson, Black Widow‘un Disney+‘ta ekrana getirilmesi nedeniyle Disney ile mahkemelik olmuştu.

Stone, şu an için Cruella 2 kadrosunda duyurulan tek oyuncu. Disney‘in klasik karakterini canlandırırken adeta parlayan Stone’a ilk filmde Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste ve Mark Strong katılmıştı. Bu oyunculardan bazılarının devam filminde de kamera karşısına geçmesi bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.