Haberler

City of Steam Açık Beta Başlıyor!

city-of-steam-banner

Steampunk temalı, çok kısa sürede hem fantastik kurgu hem de bilimkurgu severlerin beğenisini kazanan City of Steam oyunu Açık Beta ile karşınızda.

4 haftalık yoğun bir Kapalı Beta süreci sonrasında; oyuncuların hem muhteşem hediyeler kazanacağı hem de karakterlerinin silinmeyeceği Açık Beta süreci bugün başlıyor.

city-of-steam-steampunkİşte City of Steam Türkiye tarafından yapılan resmi açıklama;

Kadim Colossus Uyandı!

Karmaşa gökten düştüğünde, Delton Şehir Devleti’ni korumak için Kadim Colossus asırlar sonra uyandı. Delton’un sonra günleri işte böyle başladı…

Tehlikede olan Delton Şehri’ni Brood’lardan korumak için Colossus’un mücadelesine tanık olarak oyuna başlıyorsunuz. Tabii bu durumda seçtiğiniz ırka göre hikayeniz farklı şekilde gelişiyor. Hikaye çeşitliliği ve hikayelerin akışı ile City of Steam oyuncuları kendine bağlayacak.

Birileri Etkinlik mi dedi?

City of Steam Açık Beta başlangıcında iki etkinlik ile oyuncularını selamlıyor!

1) “Evcil Hayvanınız Bizden!” Etkinliği

Açık Beta başlangıcından itibaren yani 1 Mart ile 15 Mart 2013 tarihleri arasında oyuna giriş yapıp 5. seviyeye erişen herkese, normal şartlar altında yalnızca Elektrum (City of Steam’in premium para birimi) ile satın alınabilen Evcil Hayvanlar hediye! Özellikle oyuncuların “Evcil Hayvan” edinmeye olan ilgisini gören CoS ekibi, tüm oyuncularına Açık Beta başlangıç sürecinde böyle bir etkinlikle “Hoş Geldiniz!” diyor.

Evcil Hayvanlar, oyunculara “Evcil Hayvan Hediye Paketi” halinde verilecek ve oyuncular 5. Seviyeye eriştiklerinde bu kutu açılabilecek. Kutunun içinden ise rastgele gizemli bir “Evcil Hayvan” çıkacak!

City-of-Steam-TR-22) “Teşekkür Ederiz!” Etkinliği

Kapalı Beta katılımcılarına “Teşekkür Ederiz!” Etkinliği altında Açık Beta’da hediyeler dağıtacak olan City of Steam, oyun içeriği ile yapacağı sürprizlerin yanında, ilerleyen günlerde yapacağı etkinliklerle de oyuncuların gönüllerini fethedecek.

City of Steam Etkinlikleri ile ilgili tüm detaylar için Buraya Tıklayınız!

Geliştirilmiş içerik & Sınırsız oyun keyfi!

Özellikle Kapalı Beta’ya katılan oyuncuları şaşırtacak sürprizlerin var olduğunu belirten City of Steam ekibi, oynanabilirlik ve oyuncuların oyundan alabileceği keyfi en yüksek düzeyde tutmak için Açık Beta’ya geliştirilmiş içerik ile başlıyor.

Özellikle “Görev Yapmak” kavramına farklı bir boyut getiren City of Steam, oyuncuların görevleri çözmeye harcayacakları zamanı, oyunun ve hikayenin tadını çıkarmak için kullanmalarını istiyor.

Peki bu içeriğin mimarı kim? Tabii ki oyuncular!

Oyuncular istedi, City of Steam oyuna ekledi!

Türkiye’de City of Steam hazırlıklarına başladığı ilk günden itibaren, kullanıcı önerilerini ve isteklerini dinlemeyi kendine ilke edindiğini belirten Nova Worlds takımı, bu sözünü şimdi yerine getiriyor. Kapalı Beta süresince oyuncular tarafından gönderilen sayısız öneri ve isteği değerlendiren ekip, en uygun ve kullanışlı olanları oyunun içine ekledi.

Artık siz de Steampunk evrenindeki bu mekanik dünyaya adımınızı atabilir, buharın gücü ile kendi destanınızı yazabilirsiniz.

City of Steam’e Kayıt Olmak ve Buhar Şehri’ni keşfetmek için Buraya Tıklayınız!

Tamamen ücretsiz olarak, hiçbir dosya indirmenize gerek kalmadan oynayabileceğiniz, muhteşem grafiklere sahip City of Steam’e tam gaz başlayabilirsiniz. Açık Beta’da yaratacağınız karakter sonsuza kadar sizinle gidebilir!

Unutmayın, Açık Beta bugün 16:00’da başlıyor! Oyuna buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.