Haberler

Lego Simpsons Koleksiyonu

lego-simpsons

Lego uzun zamandır tematik serileriyle paramıza göz koymuştu: Yüzüklerin Efendisi, Hobbit, Süper Kahramanlar, Harry Potter ve daha nice set hem internetlerde hem de oyuncakçılarda gözümüze çarpıp duruyordu. Sıra Simpsons’a geldi. Evet, bizim sarı milliyetli uyuz ailenin evi ve minifigürleri tam takım Lego olarak piyasa çıkacak.

1 Şubat’ta çıkması planlanan serinin içinde neler yok ki? Homer, Marge, Bart, Lisa ve Maggie’nin yanında Ned Flanders’ı da bulabileceğiniz figürler, evin bütünü -hem de açılır/kapanır özellikli-, meşhur koltuk, mangal ve daha nicesi setin içinde. Ayrıca Lego’yla Fox’un yaptığı ortak açıklamada Simpsonlar’ın 25. yılının kutlamaları dahilinde gerçekleşen bu ortaklığın pekiştirecek olan bir başka olay da Mayıs’ta yayınlanacak özel bir Lego Simpsonlar bölümü.

Bir de üstüne Mayıs’a 16 tane başka figür tekli olarak oyuncakçılarda satılmaya başlanacak. Setin fiyatı $199, ayrı satılacak olan figürlerin fiyatı da $3,99 olarak açıklandı. Kısmetse bizim buraya da gelir, değilse internetten siparişe devam.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Teşkür ediyorum Kayra bey, tam yazıp enter’a basarken gördüm ben de yukarıda ilgili yazıların arasında ama sonra silmeyeyim dedim :D

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.