Sinema Haberleri

Star Trek 4, Legion ve Fargo’nun Yaratıcısı Noah Hawley’e Emanet

Legion dizisinin 3. sezonu ile çizgi roman tutkunlarına yeni bir vizyon kazandıran Noah Hawley, ışıltılı yeteneklerini bu kez Star Trek‘e taşıyor.

Deadline’da yer verilen bilgilere göre; Fargo serisinin de yaratıcısı olan Noah Hawley, Star Trek 4 için en büyük aday. Tecrübeli ismin hem yazıp hem de yönetmesi istenen serinin yeni filminde Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, John Cho ve Karl Urban’ın mürettebata dönmesi bekleniyor. J.J. Abrams da “Bad Robot” adlı yapım şirketi ile projenin yapımcılığını üstlenecek.

Noah Hawley

2016 çıkışlı Star Trek Beyond’un gişedeki başarısızlığından sonra, aynı kadroyla dördüncü filmin geleceğine kuşkuyla bakılıyordu. Lakin Charlie’s Angel, Doctor Sleep ve Terminator: Dark Fate gibi reboot başarısızlıklarından sonra Star Trek’in geçmiş dönem hasılatı Paramount’un gözüne o kadar da kötü gözükmemiş olacak ki, seriyi Noah Hawley ile parlatma planı devreye sokuldu.

Tarantino, Yetişkinlere Yönelik Star Trek Filmi Konusunda Israrcı

Bu arada Hawley’in başına geçmesine kesin gözüyle bakılan Star Trek 4, gündemdeki tek proje değil. Quentin Tarantino’nun söylentisi bitmeyen Star Trek filmi görünüşe göre geliştirilmeye devam ediliyor. Ünlü yönetmen yapımda, Kelvin Timeline kadrosuna William Shatner ve tabii ki Patrick Stewart’ı eklemek istiyor. Bu bilgilerin hiç biri henüz doğrulanmasa da büyük bir Shatner hayranı olan Tarantino’nun istediğini almadan bırakmayacağı düşünülüyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.