Sinema Haberleri

Stan Lee, Neden Guardians 2 Filminde Watcherlar’a Hesap Veriyordu?

Guardians of the Galaxy Vol. 2’nin en unutulmaz anlarından biri de Stan Lee’nin yer aldığı ufak bir sahneydi. Yıllar sonra neden bu şekilde aktarıldığı ortaya çıktı.

Çizgi roman dünyasının dev ismi Stan Lee, bugüne kadar çıkan tüm Marvel filmlerinde ufak da olsa bir rol aldı. Evrendeki süper kahramanların neredeyse hepsinde parmağı olan Stan Lee’nin sahneleri de Marvel filmlerinde en çok dikkat edilen anlardan biri olabilir.

Hatırlarsanız Guardians of the Galaxy Vol. 2 filminde, Stan Lee bir asteroitin üstünde, uzun boylu bir uzaylı grubuyla konuşuyordu. Bir postacı olduğunu ve olanlardan hiçbir haberi olmadığına dair defalarca yemin ettiğini görüyorduk. Bu uzaylı ırkın adı Watchers; kendileri binlerce yıldır evrendeki olayları gözlemleyip not ediyorlar.

Filmin güzel sahnelerinden birinin ortaya çıkış hikayesi James Gunn’ın cevapladığı bir Tweetle ortaya çıktı. James Gunn, Stan Lee’nin Watchers ile olan bağının hayran teorilerine dayandığını söyledi. Yani yıllar öncesinde ortaya çıkan “Stan Lee tüm Marvel evrenini gözetliyor teorisi” de bir nebze olsun doğru çıkmış oldu.

https://twitter.com/JamesGunn/status/1278833819181694979

2017 yılında buna benzer bir olay yaşanmıştı. Marvel’ın başındaki isim Kevin Feige, Stan Lee’nin tüm cameolarının aslında aynı kişi olduğunu dile getirmişti.

Guardians filminde gözüken Watchers üyelerinden biri olan ve bizim Güneş Sistemimiz’den sorumlu olan Uatu the Watcher da sıradaki Marvel filmlerinde gözükmeye başlayacak. Disney+’ın What If…? animasyon serisinin anlatıcısı Uatu olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.