Sinema Haberleri

Spider-Man 3 Senaryosu Tom Holland’dan Saklanıyor Olabilir Mi?

Tom Holland, yeni Spider-Man filminde Tobey Maguire ve Andrew Garfield‘ın yer almadığını açıkladı. Acaba Marvel Studios, Tom Holland’dan bir şeyler mi saklıyor?

Bildiğiniz üzere Marvel Studios ve Sony ortak yapımı yeni Spider-Man 3 filmi hakkında birçok haber çıktı. Spider-Man: Into the Spider-Verse filminde, birçok Spider-Man’i bir arada görmüştük. Yeni filmde de eskinin oyuncuları, eski rollerinde yeniden karşımıza çıkacak.

Bu haber bir söylenti değil. Marvel Studios, eski filmlerdeki karakterleri geri getireceğinin sinyallerini, oyuncu kadrosunu açıklayarak vermişti. Sam Raimi’nin Spider-Man’i Tobey Maguire ve çizgi romana daha sadık kalınan Amazing Spider-Man serisinden Andrew Garfield filmde yer alacak iki önemli isim.

Filmin kadrosu sadece bunlarla sınırlı değil. Electro rolüyle Jamie Foxx, Doctor Octopus rolüyle Alfred Molina da kadroda yer alacak isimler. Ayrıca Kirsten Dunst ve Emma Stone‘un da yer alacağına yönelik söylentiler mevcut.

Tom Holland Bunların Farkında Olmayabilir!

Esquire dergisine röportaj veren Tom Holland, Maguire ve Garfield’ın yeni filmde yer almadığını söyledi. Açıkçası bu durum biraz garip.

Hayır, hayır filmde yer almayacaklar. Ancak benden devasa bir bilgiyi saklıyor olabilirler. Bu da benim için saklanması oldukça güç bir sır olur. Fakat bildiğim kadarıyla filmde yer almıyorlar.

Bunlar Tom Holland’ın sözleri ve okuduktan sonra kendi kendime gülmedim desem yalan olur. Çünkü Marvel Studios, şom ağızlı Holland’ı zaman zaman yanlış yönlendiriyor. Daha öncesinde senaryo hakkında birçok sızıntıya sebep olan Holland için önlem almış olabilirler.

Infinity War ve Endgame filmlerinin basın turlarında Tom Holland’ın yanında mutlaka bir Marvel oyuncusu vardı. Genellikle Benedict Cumberbatch, Holland’ın basın yoldaşı olmuştu. Buna ek olarak Endgame’in sonundaki cenaze merasimi, Holland’ın elindeki senaryoda düğün ismiyle yer alıyordu.

Bu ve daha birçok sebepten ötürü Tom Holland’ın elindeki senaryonun farklı olduğu aşikar. Ancak beni düşündüren Holland, filmde yer alacak isimleri henüz görmedi mi? Yılbaşından önce Atlanta‘da başlayan çekimlere bir süreliğine ara verilmişti. Demek ki şu ana kadar çekilen kısımda Tobey Maguire ya da Andrew Garfield yer almadı. Çekimlerin başlamasıyla Tom Holland bir hayli şaşırabilir.

FRPNET Discord

Dilerseniz siz de Discord kanalımıza katılabilir ve konu hakkında görüşlerinizi bildirip sohbet edebilirsiniz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu kadar duyuru yapılmasının ardından gerçekten de Tobey Maguire ve Andrew Garfield, Spider-Man 3’te yer almayabilir mi? Marvel Sinematik Evreni için önemli bir dönüm noktası olacak bu film için bugüne kadar anlatılanlar yalan mıydı? Yoksa Tom Holland’a gerçekten de prodüksiyon hakkında az bilgi mi veriliyor. Yukarıdaki Discord bağlantısı üzerinden kanalımıza gelip konu hakkında düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.