Sinema Haberleri

Spawn Uyarlaması David Fincher Filmlerine Benzeyecekmiş!

Todd McFarlane tarafından yaratılan Spawn çizgi roman serisi, tekrar beyaz perdede boy gösterme şansı arıyor. McFarlane, projeyi hayata geçirmek için tutkuyla çalışmalarına devam ediyor.

Birkaç yıldır Todd McFarlane’nin Spawn filmini çekmek için stüdyo kapılarını aşındırdığını biliyoruz. Farklı etkinliklerde de Spawn filmi için kafasındaki fikirleri açıklayan McFarlane, son olarak Blumhouse ile anlaşmıştı. Şu aralar Purge (Arınma Gecesi) Serisi ile vizyonu oyalayan Blumhouse, daha dikkat çekici yapımlara imza atma peşinde. Bunun için de Spawn’ı beyaz perdeye uyarlayacak stüdyo olacak.

Uyarlamanın arkasında, çizgi romanı yaratan Todd McFarlane olacak. Ek olarak yönetmen koltuğunda da The Walking Dead ve Creepshow gibi yapımlarda yer alan Greg Nicotero yer alacak. Beyin fırtınasına devam eden McFarlane ve Nicotero ikilisinden uzun zamandır ses seda çıkmıyordu. Ta ki, sen verdikleri röportaja kadar.

Yönetmen Nicotero verdiği röportajda, McFarlane’nin vizyonunu iyi bir şekilde anladığını ve bunu en iyi biçimde yansıtacağını dile getirdi. Bu açıklamaya ek olarak Spawn filmini adeta bir David Fincher filmi gibi çekeceğini söyledi.

McFarlane ile birçok farklı taslağımız var. Bana gelip, “Bak şimdi, bunu yapacağız ve bütçeyi oldukça düşürecek ve oldukça pis gözükecek,” diyor. Ben daha çok animasyon serisindeki gibi olmasını istiyorum. David Fincher ile Spawn’ı birbirine tanıştırmak istiyorum. O (McFarlane), bu işi olabildiğince pis bir şekilde yansıtmak istiyor. Böylece birçok farklı taslak ortaya çıkmış oldu. Bunların üzerinde fazlasıyla çalışıyoruz.

Todd McFarlane, daha öncesinde yaptığı açıklamaların birinde, Spawn filminin ana karakterinin Spawn olmamasını istemişti. Bir polis memuru ya da üst seviye bir kolluk kuvvetinin gözünden anlatıp Spawn’ın karanlık tonunu izleyiciye yansıtmak istediğini dile getirmişti. Bunu da Jaws filmiyle örneklendirmişti.

Şu aralar Jamie Foxx ve Jeremy Renner isimleri, Spawn filmi için öne çıkan isimler. Ancak iki ismin de Hollywood’daki büyük bütçeli filmlerde, çok yüksek meblağlara çalıştığı düşünüldüğünde, Blumhouse gibi kendi yağında kavrulan bir stüdyo tarafından karşılanabilecekler mi, orası muamma.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.