Sinema Haberleri

Emma Roberts, Madame Web Filmine Katılan Son Oyuncu Oldu

Başrolünde Dakota Johnson’ın bulunduğu Madame Web filmine Emma Roberts da dahil oldu. Roberts’ın kimi canlandıracağı henüz belli değil. Ancak bahisler Black Cat ve Spider-Gwen üzerine oynanıyor.

Sony’nin Madame Web filminde Spider-man hikayelerinin ikonik, yaşlı Madame Web’ini göreceğimizi sanmıyoruz. Zira Dakota Johnson, ikonik karakter için fazla genç. Bu yüzden onu Julia Carpenter’ın Madame Web’i olarak görmeyi bekliyoruz demiştik.

Ayrıca daha yakın zamanda bu filmin Sony’nin Doctor Strange’i olacağını haber vermiştik. Nitekim Sony, bu film ile kendi çoklu evreninin kapısını açmak istiyor. Bu da bizi şaşırtmamıştı. Çünkü zaten Madame Web’in olayı çoklu evrenleri gözlemlemekti.

Sony’nin çoklu evrenlerde buluşturabileceği birçok karakter var. Morbius, Venom, Carnage ve hatta Kraven the Hunter‘ı bir araya getirmemeleri için bir sebep yok. Söz konusu çoklu evrenler olunca her türlü sürprize açığız. Dolayısıyla Emma Roberts her an sürpriz bir rolde karşımıza çıkabilir. Yine de Madame Web’de Kara Kedi’yi (Black Cat) görmek harika olurdu.

Oyuncu kadrosunda şimdilik altı isim var. Başrolde Dakota Johnson olacak. Ancak hangi Madame Web’i canlandıracağını bilmiyoruz. Kadrodaki diğer isimler de Emma Roberts, Celeste O’Connor, Isabela Merced, Sydney Sweeney ve Tahar Rahim oldu. Onların da kimleri canlandıracağı henüz belli değil.

Film, bir aksilik olmazsa 7 Temmuz 2023‘te vizyona girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.