Dizi Haberleri

Matt Reeves’in Yöneteceği Buster Keaton Biyografisinin Yıldızı Rami Malek Oldu

Sessiz film döneminin efsanelerinden Buster Keaton hakkındaki biyografik dizi hem başrol oyuncusunu hem de yönetmenini buldu.

Buster Keaton Rami Malek

Geçtiğimiz yıl James Mangold‘un, 20th Century Studios için Buster Keaton biyografik dizisi yapıp yöneteceğine dair haberler gelmişti ancak projeden gelen yeni bilgiler çok farklı. Deadline, Buster Keaton‘ın hayat hikayesinin anlatılacağı Warner Bros. Television yapımı dizide efsanevi komedyeni, Rami Malek‘in canlandıracağını yazdı. Malek, Freddie Mercury biyografisi olan Bohemian Rhapsody‘deki başarılı performansı ile Oscar ve Altın Küre gibi bir dizi ödül kazandı. Yani Keaton rolü, Malek seçimi ile emin ellerde gibi görünüyor.

Yapımın başına ise, izleyici karşısına son olarak The Batman filmi ile çıkan Matt Reeves getirildi. Reeves, dizinin yönetmenliğinin yanı sıra, sahibi olduğu 6th & Udaho Productions firması aracılıyla Rami Malek ve David Weddle ile birlikte yapımcılığı da üstleniyor. Dizi senaryosunun emanet edildiği Emmy ödüllü yazar Ted Cohen (Friends, Succession) aynı zamanda 6th & Idaho Productions‘tan Daniel Pipski ve Rafi Crohn ile baş yapımcı olarak görev yapacak.

The Playhouse, The Electric House, The General, Sherlock Jr. gibi birçok klasik sessiz filmde rol alan Buster Keaton‘ın biyografik dizisi özellikle James Curtis‘in Buster Keaton: A Filmmaker’s Life kitabından esinlenecek. Stüdyo şu sıralar yapım haklarını güvence altına almak için görüşmeler yapıyor.

YouTube player

Öte yandan dizinin nerede ve ne zaman yayınlanacağı henüz kesin değil, ancak projedeki isimler göz önüne alındığında taliplisinin çok olacağı aşikar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.