Oyun Haberleri

Unutulmuş Diyarlar Şampiyonları PlayStation 4’e Geliyor

Dungeons and Dragons markasının 2017 yılında mobil platforma sürdüğü, tur bazlı bir RPG oyunu olan Idle Champions of Forgotten Realms, Steam’den sonra PlayStation 4’e de geliyor!

Bildiğiniz ve bilmediğiniz onlarca Unutulmuş Diyarlar roman ve macera karakterlerinin bulunduğu, bu karakterlerle dalga dalga üstünüze gelen düşmanlarla yüzleştiğiniz oyunumuzda dilerseniz Drizzt Do’Urden’in ölümcül palalarıyla, Bruenor Battlehammer’ın bol çentikli baltasıyla ya da Catti-Brie’nin dehşet saçan büyüleriyle düşmanlarınızın üstüne çökebiliyorsunuz.

“Wave Enemy” konseptiyle üstünüze gelen düşmanlarınızı her yendiğinizde, bir sonraki dalga, daha güçlü ve farklı özellikte düşmanlar barındırarak geliyor, o yüzden orklara karşı oldukça etkili olan savaşçı Drizzt karakteri, bir sonraki dalgada üstünüze gelen ölümsüz büyücü karşısında pek bir işe yaramayacak ve sizi farklı bir karakter seçmeye yöneltecek. Pek çok farklı özellikte, ırkta ve sınıfta karakterin bulunduğu karakter havuzundan akıllıca seçimler yapıp takımınızı oluştururken oldukça stratejik davranmanız gerekiyor. Ayrıca oyunun içinde yüzleştiğiniz canavarlar rastgele değil, çoğunlukla önceden piyasaya sürülen Dungeons and Dragons FRP Macera kitapları baz alınarak oluşturuluyor. Yani yeni bir D&D macera kitabı yayınlandıktan kısa süre sonra oyun için de bir güncelleme yayınlanıyor ve o maceradaki karakterler ve canavarlar, oyuna dahil ediliyor.

Yayınlanan her güncellemeyle yeni oynanabilir karakterlerin ve yeni düşmanların eklendiği bu oyunumuz, aynı konsepti hiç bozmadan PlayStation 4 platformuna taşımayı planlıyor. 14 Aralık 2018 tarihinde PlayStation oyuncuları, oyunumuzu dijital olarak indirebilecek. PlayStation tarafından yayınlanan trailerı aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.