Sinema Haberleri

Sigourney Weaver, Ghostbusters 3 Filminde Oynayacak

1979 yılında oynadığı Alien filmindeki Ellen Ripley karakteriyle, sonrasında da Ghostbusters filmindeki Dana Barrett rolüyle bilimkurgu ve fantastik kurgu tutkunlarının gönlünü fetheden Sigourney Weaver, Ghostbuster serisine dönüyor.

Ghostbusters 3 filmi için çalışmalar sürüyor. 1984 ve 1989 yıllarında vizyona giren ve bir efsaneye dönüşen Ghostbusters serisi, Jason Reitman‘ın yönetmenliğinde yeniden beyaz perdeye gelmek için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların en önemli kısmı ise ekibi tekrar toplamak.

Orijinal Hayalet Avcıları’nın Devam Filmini Serinin En Küçük Hayranı Çekecek!

İlk Ghostbusters filmlerinde ana karakterleri canlandıran Bill Murray, Dan Aykroyd ve Ernie Hudson gibi isimler, yeni film için bir araya getirilmeye çalışılırken Dana Barrett rolünü oynayan Sigourney Weaver, Ghostbusters 3’te oynayacağını açıkladı.

İlgili Makaleler

Şu anda Bill Murray, Dan Aykroyd ve Ernie Hudson’dan resmi bir açıklama gelmedi ancak Sigourney Weaver, filmle ilgili açıklama yaparken, “O beylerle yeniden bir arada olmak çılgınca olacak,” diye konuştu. Bu da herkesin döneceğinin bir sinyali olabilir.

Hayalet Avcıları 3’te Görevlere Gençler Çıkacak!

Şubat 2014’te aramızdan ayrılan, Ghostbusters ekibinin bilimadamı Egon Spengler’ı canlandıran Harold Ramis’i de görmeyi çok isterdik. 30 yılı aşkın bir sürenin ardından tüm ekibin toplanması hoş olurdu. Belki Rick Moranis’i filmde izleyebiliriz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.