Sinema Haberleri

Scream 7, Şubat 2026’da Vizyona Girecek

Son iki yıldır tartışmaların odağında olan Scream serisi, yedinci filmi ile yoluna devam ediyor. Bir önceki filmde Core Four ve Gale Weathers’ı (ölmediğini varsayarsak) nispeten iyi bir noktada bırakan hikaye, ana karakter Sam’in Richie’nin kalan ailesini öldürdükten sonra nihayet iyileşmeye ve huzura ulaşması ile son bulmuştu. Scream VII’nin konusu ve oyuncu kadrosu hala büyük ölçüde gizemini koruyor, ancak filmle ilgili çalışmalar yakında başlayacak. Son olarak, Entertainment Weekly ile yaptığı röportajda Neve Campbell, Sidney’in bir kez daha ana karakter olacağını doğruladı.

Sidney, Scream 7’nin Odak Noktası Olacak

Scream 2022 filminde Sidney, Sam ve Tara Carpenter’ın hikayesi karşısında geri planda kalmış ve yardımcı bir karakter olarak karşımıza çıkmıştı. Sidney’in tekrar ön plana geçeceğini öğrenmek hayranlar için olumlu bir haber. Ayrıca, ne zaman büyük ekrana döneceğini de artık biliyoruz. Scream 7, 27 Şubat 2026’da sinemaseverlerle buluşacak.

Gönderiyi Instagram’da görüntüle

Scream 7’nin Konusu Hala Gizemini Koruyor

Bir önceki filmde Sam ve Tara’nın hikayesi tatmin edici bir şekilde sona erdi. Sidney ise kocası Mark ve kızlarıyla mutlu bir hayat sürüyor. Görünüşe göre Sidney’e zarar vermek isteyen başka bir gölge figürü de yok. Yani, Sidney’in hikayesi tamamlanmış gibi görünüyordu ve nihayet huzura kavuşmuştu. Bu yüzden, Scream 7’nin konusu büyük bir bilinmezlik içinde. Belki de film, 30 yıl önceki olayları kutlamak isteyen biri tarafından tekrar başlatılan karanlık bir hikaye ile başlar. Bekleyip göreceğiz.

İlgili Makaleler

Neve Campbell, final senaryosunu Ağustos ayında almayı beklediğini söyledi. Bu yüzden, yapım ekibinin resmi açıklamayı yapana kadar filmin detaylarının sızdırılmaması umuluyor.

Scream 7’nin Kamera Arkasında Önemli Değişiklikler

Scream (1996) filminin yazarı olan Kevin Williamson, Scream 7’nin yönetmenliğini üstlenecek. Williamson, Melissa Barerra’nın tartışmalı bir şekilde kovulmasının ve Jenna Ortega’nın ayrılmasının ardından projeden çekilen Christopher Landon’un yerini alıyor. Guy Busick ve James Vanderbilt, son iki filmi yazdıktan sonra bu devam filminin de senaryosunu kaleme alacaklar. Radio Silence ekibi ise yönetmenlik görevinden ayrılarak Scream 7’de sadece yönetici yapımcı olarak yer alacak.

Scream

Neve Campbell, IndieWire ile yaptığı röportajda çekimlerin Aralık 2024’te başlayacağını doğruladı. Campbell, “Çekimlere Eylül’de başlamamız gerekiyordu ancak Kevin ile benim programlarımızın uyması için Aralık’a erteledik. Aslında bunun iyi olduğunu düşünüyorum çünkü filme daha fazla zaman ayırabileceğiz ve her şeyi kusursuz hale getirebileceğiz. Bu yüzden çok heyecanlıyım,” şeklinde konuştu.

Scream 7’nin Oyuncu Kadrosu

Şu an için Scream 7’de kesin olarak yer alacak tek kişi Neve Campbell. Scream VI, Sidney Prescott’un yer almadığı ilk film olarak dikkat çekmişti ve bu, Neve Campbell’ın maaş anlaşmazlığı nedeniyle haklı olarak projeden çekilmesiyle gerçekleşmişti. Hayranlar, Sidney’in sonunda mutlu bir son bulacağını düşünüyordu ancak Ghostface, onu bir türlü rahat bırakmıyor. Variety’e göre, Courteney Cox’un da Gale Weathers rolüyle bir kez daha seriye geri dönmesi için görüşmeler yapılıyor.

Neve Campbell - Courtney Cox
Neve Campbell – Courtney Cox

Meeks-Martin ikizlerinin (Jasmin Savoy Brown ve Mason Gooding) bu filmde yer alıp almayacağı henüz belli değil. Ancak karakterlerinin hikayesi Carpenter kardeşlere çok bağlı olduğundan, onların geri dönmesi pek olası görünmüyor. The Hollywood Reporter’a göre, Savoy Brown, 2024 yılı Ocak ayı itibariyle stüdyo olan Spyglass Media Group’tan herhangi bir çağrı almadı. Gooding de yedinci film hakkında kesin bir bilgiye sahip olmadığını doğruladı. Bu gelişmeler hayranları bir hayli üzdü.

Bununla birlikte, Courteney Cox’un Gale Weathers rolüyle ve Roger L. Jackson’un Ghostface’in sesi olarak geri dönmesini bekliyoruz. Belki de Patrick Dempsey de Mark Kincaid rolüyle seriye geri döner.

Scream 7’nin Vizyon Tarihi

Scream 7, 27 Şubat 2026 tarihinde sinemalarda olacak. Oyuncu kadrosu ve yapım ekibi bu tarihi sosyal medya üzerinden duyurdu. Film, Sidney Prescott’un geri dönüşü ve Ghostface’in yeni kurbanlarının peşine düşmesiyle bir kez daha izleyicileri heyecan dolu bir maceraya sürükleyecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.