Oyun Haberleri

Bethesda, Fallout 76 İçin Yeni Bir Yama Hazırlıyor

İlk fragman tanıtımından bu yana eleştiri yağmuruna tutulan Fallout 76 için yeni bir güncellemenin yolda olduğu açıklandı.

Benim açımdan büyük bir hayal kırıklığı olan Fallout 76’nın hatalarla dolu festivalinin düzeltilmesi adına, Bethesda tarafından yoğun bir çalışma başlatıldı. Oyunun hatalı yapısı, oyun keyfini bir hayli kaçırmıştı. Neredeyse 15 yıllık bir grafik motoru üzerine inşa edilen Fallout 76’nın ışıklandırma, kaplama, animasyon sorunları yaşaması sosyal medya mecralarında da gündeme oturmuştu.

Son olarak hakkında soruşturma açılan ve Power Armor özel sürümünde oyunculara sunulacak olan çantanın naylon poşet çıkmasının ardından iyiden iyiye dibe batan Bethesda, Fallout 76’dan yana umudunu kaybetmiş değil. Açıklamalara göre aralık ayının ortasında bir büyük güncelleme paketi daha yayınlanacak. Eh be arkadaş, oyun çıktığından beri kaçıncı yama bu?

13 Aralık tarihinde yayınlanacak yamada, C.A.M.P. ekipmanlarıyla alakalı sorunlar giderilirken, grafik motorundan kaynaklı hataların da çözüme ulaşması planlanıyor. Ayrıca hatalı görevlerin ve oynama zevkini kaçıran ufak elementlerin de bu büyük güncelleme ile geride bırakılacağı söylenmekte. Açıkçası geçen hafta çıkan güncellemede, özellikle kaplama konusuna değindiklerini belirten Bethesda yetkilileri pek de sözünde durmamışa benziyor. Yeni güncellemeyle birlikte bu sefer ışıklandırma sorunlarına yeni bir boyut kazandırmışlardı.

Yine yetkili ağızlardan gelen açıklamalarda bu yamanın 2018’nin son güncellemesi olacağı belirtiliyor. Oyunun daha stabil bir noktaya taşınacağı söylenmekte. Eğer işler yolunda gitmezse 2019’un ilk aylarında yeni bir güncellemenin de yolda olduğu açıklandı.

Gerçekten de şaka gibi bir açıklama. Yılın son yaması diye nitelendirdikleri güncellemenin yetersiz kalacağından o kadar eminler ki önümüzdeki yılın başlangıcı itibariyle bir tanesinin daha yolda olduğunu açıklıyorlar. Yazık, cidden yazık…

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.