Haberler

Drow Severlere Gelsin – “Rise of the Drow” ÇIKTI!

rise-of-the-drow-banner

Drowlar, FRP dünyasının karanlık, şeytani kara elfleri ancak hemen hemen her oyuncunun sevdiği bir ırk.

Adventure-A-Week firması da bu durumu düşünüp drow severlere özel bir senaryo ve tanıtım kitabı olan “Rise of the Drow” kitabını çıkardı. Üstelik çok önemli isimler de var!

Kitap, hem Pathfinder hem de Dungeons & Dragons 3.0 üzeri sistemlere uygun olarak hazırlanmış. Underworld’de (Yeraltı) geçen macera 6-18 seviyeler arası hazırlanmış. Zaten daha düşük seviyeler için bir drow ile karşılaşmak çok da hoş olmayacaktır.

rise-of-the-drow-kapakRise of the Drow’da sadece macera anlatılmıyor, aynı zamanda drow ırkı ve yaşadıkları yerler hakkında da genel bilgiler mevcut. Şunu da belirtelim, bu kitap Unutulmuş Diyarlar’daki drowları anlatmıyor; Genel olarak drowları anlatıp onlarla ilgili bir macerayı bizlere sunuyor. Zaten ortalama 100-150 sayfalık macera kitaplarına aşina olanlar bu kitabı aldıklarında biraz şaşırabilirler; kitap tam 494 sayfa!

Kitap, Stephen Yeardley ve Jonathan G. Nelson tarafından yazılmış. Kitabın önsözünü ise Unutulmuş Diyarlar’ın yaratıcısı Ed Greenwood yazmış. Rise of the Drow’un kapak resmi de size tanıdık gelebilir; kitabın kapak resmini Kerem Beyit çizmiş.

Kitaptaki haritaları, 3 kez ENnie ödülü kazanmış haritacı Todd Gamble hazırlamış. Sayfa tasarımları ise Fat Goblin Games firmasından tanıdığımız Rick Hershey tarafından yapılmış. Kitapta Jen Page, Satine Phoenix, Todd Gamble, Kerem Beyit, Mates Laurentiu, Rick Hershey ve Jacob Blackmon gibi çizerlerin muhteşem çizimleri var.

Rise of the Drow, Kickstarter’da tam 460 kişiden yardım toplayarak 4.000$ barajını 11’e katlayarak 45.000$ destek aldı. Böyle olunca da tüm RPG camiası biraraya gelip bu kitap için çalışmış ve ortaya harika bir iş çıkmış.

Kitabı PDF formatında buradan hemen satın alabilirsiniz. Basılı kopyasını almak isterseniz renkli ve kalın kapaklı formatı buradan alabilirsiniz.

Kitapla ilgili detaylı bilgilere de buradan ulaşmanız mümkün. İyi okumalar, iyi oyunlar!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.