Dizi Haberleri

House of the Dragon’ın 2. Sezonuna 4 Yeni Oyuncu Katıldı

House of the Dragon 2. sezonuna dört yeni oyuncu katıldı. Westeros’a bazı yeni yüzler geliyor. Eklenenler arasında Hightower ve Strong hanelerinde bazı yeni güçlü oyuncular da var.

HBO’nun başarılı dizisi, Game of Thrones’un öncül yapımı House of the Dragon, 2. sezon için kadrosunu genişletiyor. Oyuncu kadrosuna 4 yeni oyuncu daha katıldı.

Gayle Rankin
Gayle Rankin

Gayle Rankin bir şifacı ve Harrenhal sakini olan Alys Rivers‘ı canlandıracak. Yazar George R.R. Martin‘in Ateş ve Kan adlı romanında Alys, mistik vizyonları olan ve güçlü bir cadıdır. Rankin daha önce Netflix’in “Glow”, HBO’nun “Perry Mason” ve “The Greatest Showman” dizilerinde rol aldı.

Simon Russell Beale
Simon Russell Beale

Simon Russell Beale, Harrenhal Castellan‘ı ve 1. sezonda Matthew Needham tarafından canlandırılan Lord Larys Strong’un büyük amcası Ser Simon Strong‘u canlandıracak. Beale geçen yıl “The Lehman Trilogy” ile bir oyunda en iyi erkek oyuncu dalında Tony kazandı ve iki BAFTA Ödülü ve üç Olivier Ödülü kazandı.

Freddie Fox
Freddie Fox

Freddie Fox, Otto Hightower’ın (Rhys Ifans) oğlu, Kraliçe Alicent’in (Olivia Cooke) kardeşi ve çocukları Kral Aegon (Tom Glynn-Carney), Kraliçe Helaena (Phia Saban) ve Prens Aemond’un (Ewan Mitchell) amcası olan Ser Gwayne Hightower‘ı canlandıracak. Fox, Apple TV+’ın “Slow Horses” ve İngiliz dizileri “Year of the Rabbit”, “Cucumber” ve “Banana “da rol aldı.

Abubakar Salim
Abubakar Salim

Abubakar Salim, Velaryon filosunda Stepstones seferinde görev yapan bir denizci olan Hull’lu Alyn‘i canlandıracak. Salim daha önce HBO Max’in “Raised by Wolves” dizisinde rol almış ve “Assassin’s Creed: Origins” video oyununda baş karakter Bayek’i seslendirmişti.

House of the Dragon’un 2. sezonu, 1. sezondan iki bölüm daha kısa olacak ve toplamda 8 bölüm olarak yayınlanacak. George R.R. Martin, dizi sorumlusu Ryan Condal ile birlikte ortak yaratıcı ve yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

Kaynak: Variety

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.