Sinema Haberleri

Robert Pattinson’lı Batman’de Catwoman Chloe Grace Moretz mi Olacak?

Twilight ve Remember Me yapımlarının oyuncusu Robert Pattinson‘ın yeni Bruce Wayne/Batman olarak kamera karşısına geçeceğini öğrenmiştik geçtiğimiz haftalarda. Ben Affleck‘tan sonra kimin Kara Şövalyeyi canlandıracağı sorunsalı bu haberle sona ererken, Catwoman rolü için duyurulacak aktrisin ismini merak ediyorduk. Matt Reeves‘in yönetmen koltuğunda oturduğu The Batman filminde Selina Kyle (Catwoman) rolünde Kick-Ass ve Let Me In filmlerinin yıldızı Chloe Grace Moretz‘in düşünüldüğü ortaya çıktı.

Bir ara yeni Catwoman rolü için Child’s Play remake filminin oyuncusu Aubrey Plaza‘nın adı geçse de, Reeves‘in projesinde pelerinli şövalyenin hayatının erken dönemlerini anlatacağı düşünüldüğünde, Catwoman‘ın Robert Pattinson‘dan daha genç olması bekleniyordu.

Küçük bir çocukken Hit-Girl‘deki Mindy Macready rolündeki performansıyla harika bir iş çıkaran Moretz, hem yaşı hem de oyunculuğu dikkate alındığında Catwoman karakteri için öne çıkıyor. Moretz, Let Me In filminde de Matt Reeves ile birlikte çalışmıştı.

Bugüne kadar Johnny Deep ile Tim Burton‘un Dark Shadows, Stephen King’in Carrie ve Denzel Washington’la Antoine Fuqua’nın Equalizer filmlerinde rol alan Chloe Grace Moretz, Nicholas Stoller‘ın Neighbors 2: Sorority Rising adlı yapımında Seth Rogen ve Zac Efron ile birlikte kamera karşısına geçti. Kick-Ass 3 ve Hit-Girl filminin devamı için de adı ara ara gündeme gelen Moretz‘i Catwoman olarak hayal etmek hiç de zor değil hani. Peki siz yeni Batman Robert Pattinson‘ın yanında Chloe Grace Moretz‘i Catwoman olarak görmek ister misiniz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.