Sinema Haberleri

Robert Pattinson, Bir Sonraki Batman Olma Yolunda

Bir dönem Alacakaranlık (Twilight) film serisinde canlandırdığı Edward rolüyle büyük şöhrete kavuşan aktör Robert Pattinson, şimdi de Batman’i canlandırabilir.

Daha önce Edward karakteriyle bir vampir olarak karşımıza çıkan oyuncu, şimdi yine karanlık gecelere dönüyor. Eee şey… gündüzleri de olabilir ama bu sefer parlamaz muhtemelen. Matt Reeves’in yöneteceği Batman filminin son oyuncu seçimlerinde Robert Pattinson’ın da olduğu açıklandı.

Ön hazırlıkları bu yaz döneminde yapılacak filmin vizyon tarihi 25 Haziran 2021 olarak açıklanmıştı.

Ben Affleck’in Batman rolünü oynamayacağı açıkladığında Batman için yeni oyuncular aranmaya başlanmıştı. Robert Pattinson da Alacakaranlık serisinde canlandırdığı Edward Cullen karakterinden sonra beyaz perdede ses getirecek bir başarıya imza atamadı. Belki genç bir Bruce Wayne olarak tekrar ismini yukarılara çıkarabilir.

Ben Affleck Bir Daha Batman Olmayacak

Şahsen Alacakaranlık serisinin vampir konseptinden çok uzak bir “vampir” filmi olması sebebiyle filmleri sevmiyorum. Belki bu durumdan olsa gerek Robert Pattinson’a da ısınamadım bir türlü. Eğer Pattinson, Batman olarak karşımıza çıkarsa önyargısız izleyebilir miyim bilemiyorum.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.