Sinema Haberleri

Gladiator 2: Filmin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Maximus’un mücadelesinin ardından Roma’nın lideri olan Lucius’un yetişkinliğini anlatacak olan Gladiator 2, 22 Kasım 2024‘te vizyona girecek. Ancak filmin çekimleri henüz başlamadı.

Gladiator’ün devam filminin geleceğini yıllardır konuşuyoruz. Ancak işler artık iyice hız kazandı. Ocak ayının başında filmin başrol oyuncusu belli oldu. Her ne kadar ilk filmde Lucius’u Spencer Treat Clark canlandırmış olsa ve Clark hâlâ oyunculuğa devam ediyor olsa da rol için bu kez başka bir oyuncuyla konuştular.

Paul Mescal rolü kaptı mı, henüz netleşmedi. Fakat genç yaşına rağmen Oscar adaylığı bulunan Mescal, seyircilerde hayal kırıklığı yaratmayan bir tercih oldu. Bir aksilik olmazsa çekimler Mart 2023’ün sonlarında başlayacak.

İlgili Makaleler

Öte yandan Gladiator hayranlarının aklında bir soru vardı. Russell Crowe, Maximus rolüne dönecek mi? Aslında Gladiator 2, ilk filmden yıllar sonrasını anlatacağı üzere bu sorunun cevabı barizdi. Fakat Russell Crowe yine de hayranlarına cevap verdi. Filmde rol almadığını kesinleştirdi. Yine de onu flashback sahnelerinde görmeyi bekliyoruz. Böyle bir bilgi olduğundan değil, sadece seyirci bununla eğleneceğinden ötürü.

Gladitor ekibinin de seyirciyi eğlendirmek konusundaki hassasiyetini biliyorsunuz…

Are you not entertained?

Russell Crowe sete dönmüyor. Ama filmde hâlâ Connie Nielsen ve Djimon Hounsou‘yu görme ihtimalimiz var.

Filmde rol almayacak bir diğer Gladiator oyuncusu ise Joaquin Phoenix. Ancak Phoenix ile Ridley Scott zaten başka bir tarihsel dramada daha beraber çalıştı. Hatta Ridley Scott, Gladiator 2’nin çekimlerine Phoenix’in başrolünde olduğu Napoleon filmiyle işi biter bitmez başlayacak. Normalde çekimler Mart’ın başında başlayacaktı. Fakat Ridley Scott, Joaquin Phoenix’in titiz bir şekilde senaryoyu inceleyen ve onu değiştiren bir oyuncu olduğunu söyledi. Phoenix’in senaryoda yaptığı değişiklikler Scott’ın programında gecikmelere sebep olmuş. Ancak ünlü yönetmen bu durumdan gayet memnun. Phoenix ile çalışmaya bayıldığını söylüyor.

Kaynak: ComingSoon

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.