Dizi Haberleri

Spock’ı, Star Trek: Discovery Dizisinde Oynayacak Aktör Belli Oldu

Star Trek evreninin en ikonik karakteri Spock geri dönüyor. Geçtiğimiz günlerde San Diego Comic-Con etkinliğindeki panelde Alex Kurtzman, Spock’ın döneceğini açıklamıştı ve şimdi iş resmiyete kavuştu.

U.S.S. Enterprise gemisinin ikinci kaptanlığını yapan yarı-Vulcan Spock, Star Trek: Discovery dizisinin 2. sezonunda karşımıza çıkacak. CBS, yaptığı açıklama ile Spock karakterinin, genç oyuncu Ethan Peck tarafından canlandırılacağını duyurdu.

Ethan Peck, 10 Things I Hate About You dizisinde Patrick Verona karakterini canlandırmıştı. Ethan, aynı zamanda To Kill A Mockingbird filmiyle En İyi Erkek Oyuncu Oscarı kazanmış efsane aktör Gregory Peck‘in de torunu.

Alex Kurtzman, durumu şu sözlerle açıkladı;

52 yıllık televizyon ve sinema tarihi boyunca hem paralel hem de ayna evrende, Mr. Spock, Star Trek’in orijinal mürettebatından kalan tek kişidir. Leonard Nimoy, sonrasında film serisinde Zachary Quinto; mantık ve duygunun arasında kalmış Spock karakterine insanlığını kazandırdı.

Aylar boyunca, Spock karakterine kendinden bir şeyler katabilecek bir oyuncu aradık. Spock’ın empati, sezgi, merhamet, karmaşa ve özlem gibi mantığın çok ötesindeki yapısını yansıtabilecek birisine bakıyorduk. O sırada Ethan Peck içeri girdi ve onda bunları yansıtabilecek yapıyı gördük.

32 yaşındaki aktör, Star Trek tarihinin en sevilen karakteri olarak zor bir rol üstlenecek. Şimdiden hayırlı olsun.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.