AYBABTUSinema Haberleri

Red Sonja Rolü İçin Hannah John-Kamen Adı Öne Çıktı

Ant-Man and The Wasp filminde Ava / Ghost olarak karşımıza çıkan Hannah John-Kamen adı, Red Sonja rolü için öne çıktı.

The Hollywood Reporter‘ın haberine göre Roy Thomas ve Barry Windsor-Smith‘in kılıç-büyü tarzındaki Red Sonja filminin yeni uyarlaması için Hannah John-Kamen başrol için resmen aday gösterildi. Red Sonja’nın ilk canlı aksiyon filmi 1985 yılında izleyici karşısına çıkmıştı ve başrolünde Brigitte Nielsen oynamıştı. Daha önce Red Sonja filminin başrolü için Rose McGowan ve Amber Heard‘ün de isimleri geçmişti.

Hannah John-Kamen

Yönetmen Joey Soloway, oyuncu seçimi için yaptığı açıklamada, “Hannah yıllardır takip ettiğimiz çok yetenekli bir aktrist ve o RED SONJA,” dedi. “Aradığımız nitelikleri bulabildiğimiz bir oyuncu ile bu yolculuğa birlikte başlamaktan çok heyecanlıyız.”

Bu, Hannah John-Kamen’in Star Wars: The Force Awakens, Tomb Raider, Ready Player One ve Ant-Man gibi yüksek bütçeli yapımlarda kötü karakter veya yardımcı karakter olarak göründükten sonra başrol olarak ilk büyük uzun metrajlı projesi olacak. Yakın zamanda Sony Pictures’ın Resident Evil: Welcome to Raccoon City filminde de Jill Valentine rolüyle karşımıza çıkacak.

Red Sonja Kimdir?

Red Sonja, Robert E. Howard‘ın Conan evreni içerisinde yarattığı Red Sonya of Rogatino’dan esinlenen bir çizgi roman kahramanıdır. 1973’te Marvel Comics için yazar Roy Thomas ve sanatçı Barry Windsor Smith tarafından yaratılmıştır. Karakter ateşli ve çok güçlü olarak tanımlanmaktadır. Red Sonja’nın solo çizgi romanları bugün hala Dynamite Entertainment aracılığıyla yayınlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.