Oyun Haberleri

Age of Empires II: Definitive Edition İçin Lords of the West Eklentisi Çıktı

Strateji denildiğinde akan suların durmasına neden olan Age of Empires II için yeni eklenti çıktı. Lords of the West iki yeni uygarlık seçeneği sunuyor.

Herkesin oyun dünyasında yumuşak bir karnı vardır. Benim de Age of Empires II olabilir. Tekrar oynamaktan asla sıkılmayacağım bir oyun olan Age of Empires II için Definitive Edition hazırlanmıştı.

Oyunun bu yüksek çözünürlük sürümüne Steam ve Microsoft Store üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Eğer Xbox Game Pass üyeliğiniz varsa oyuna ekstra bir ücret edemeden de sahip olabiliyorsunuz. Üzerinden yıllar geçen bir oyun olmasına karşın geliştirilmeye devam ediliyor.

Age of Empires II: Lords of the West Ne İçeriyor?

Age of Empires II: Definitive Edition için hazırlanan eklenti paketi içerisinde iki yeni uygarlık var. Burgundian (Burgonya) ve Sicilian (Sicilya) uygarlıkları ekleniyor. 16 yeni başarım, uygarlıklara özel birlikler ve üç yeni senaryo oyunla gelen diğer özellikler.

Lords of the West eklenti paketi hakkında daha detaylı bilgi almak ve Burgundian ile Sicilian uygarlıklarının sunduklarına göz atmak isterseniz, Xbox resmi sayfasına da göz atabilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.