Sinema Haberleri

Pixar, Star Wars Filmi Yapmaya Hazırlanıyor

pixar-star-wars

Dünyanın en büyük animasyon stüdyolarından Pixar’ın sahibi olan Disney, Lucasfilm’i de aldığında bu iki firmayı aynı çatı altında birleştirdi.

Şimdi ise Disney, Pixar animasyonları tadında bir Star Wars filmine hazırlanıyor.

star-wars-pixarBu durumla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı ancak Latino Review sitesi bu iddiayı ortaya attı. İddia ise, Disney firmasının Star Wars markasını kullanarak daha fazla iş yapma düşüncesinden ortaya çıktı.

İddiaya göre Pixar, orijinal Star Wars üçlemesini animasyon film yapacak. Eğer böyle olursa A New Hope, The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi filmlerini animasyon olarak da izleme fırsatı bulacağız.

C-3PO ve R2-D2 çok eğlenceli olacaktır diye düşünüyorum. Bununla birlikte Chewbacca da Monsters Inc. filminden fırlamış bir yaratık gibi görünebilir ama bana sorarsanız bu söylentiler gerçekleşirse çok eğlenceli bir seri ile karşılaşacağız.

Bazı Star Wars hayranları bu durumdan rahatsızlık duyabilir ancak eski filmleri yeniden çekmelerindense animasyon haline getirmeleri farklı bir tat katabilir. Hepimiz neler olacağını göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.