Sinema Haberleri

Eternals 2 ve Avengers 5 İçin Ön Prodüksiyon Başlamış

Ortaya çıkan yeni bir söylentiye göre Marvel Studios, şimdiden sıradaki büyük filmleri için ön hazırlıklara başladı. Eternals 2 ve Avengers 5 stüdyonun yeni ağır bombaları olacak.

Çiçeği burnunda Oscar Ödüllü Chloe Zhao tarafından çekilen Eternals’ın vizyona girmesine 6 ay kadar bir süre var. Avengers ekibi, Endgame ile birlikte büyük oranda dağıtılmış durumda. Orijinal Avengers kadrosundan ayakta kalan sadece Thor ve Hulk var. Ancak Marvel Studios, çok güvendiği bu iki film için henüz “bitti” dememiş

Sinema dünyasından önemli sızıntıları ve söylenti haberleri derleyen John Campea, son hazırladığı video ile beraber Marvel Studios’un, Eternals 2 ve Avengers 5 için ön prodüksiyon çalışmalarına başladığını söyledi. Videoda “Eternals 2 ve Avengers 5 duyurularının gelmemesinin basit bir nedeni var. Bu filmleri 2023 yılında, net çıkış tarihleriyle beraber duyurmak istiyorlar. Şu an 20’den fazla proje var ve biliyoruz ki Avengers 5 ve Eternals 2 önemli bir yer kaplıyor.” sözlerine yer veriyor.

Aslında bu açıklama bize yabancı bir düşünce değil. Daha öncesinde Avengers’ın devam filmleri için ana karakter olarak Thor üzerinden ilerleyebileceklerini dile getirmiştik. Orijinal ekipten sadece Hulk için bir proje sunulmamıştı. Kendisini She-Hulk dizisinde yan karakter olarak göreceğiz ancak sıradaki Marvel filmlerinde büyük bir rolde yer almayacağı düşünülüyor. Ek olarak Thor, hem kendi filmi Love and Thunder‘da karşımıza çıkacak hem de yüksek ihtimalle Guardians Vol. 3 filminde boy gösterecek. Hal böyle olunca Thor, Avengers 5 için geçmişi ve şimdiyi birbirine bağlayan kilit bir karakter olacak.

Eternals tarafına baktığımızda, burası için fikir yürütmek pek mümkün değil. Henüz filmin çıkmasına 6 aylık bir süre var. Karakterlerin ilk görüntülerine yeni yayınlanan 4. Faz videosu içerisinde bakabildik, ancak hikayenin nasıl işleneceğini bilmediğimiz için Eternals 2 nasıl bir yerde durabilir; fikir yürütmek bir hayli zor.

Sadece şunu biliyoruz ki Eternals, insanlığın ilk doğuşundan bu yana Dünya’yı ve insanlığı korumaya yemin etmiş kozmik güçlere sahip varlıklardan oluşuyor. Nasıl bir kozmik tehlike devam edebilir ki, Eternals 2 için kapı açılsın? Belki Galactus ama sanırım ona da daha var…

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.