Sinema Haberleri

Netflix’in Good Morning, Midnight Uyarlamasının Başına George Clooney Geçti

George Clooney, bir sonraki film projesinde uzaya çıkıyor hem de Netflix‘le. Ünlü aktörün, Lily Brooks-Dalton‘ın bilimkurgu romanı “Good Morning, Midnight“tan uyarlanan filmini hem yönetip, hem de başrol oynacağı kesinleşti. Netflix‘te yayınlanacak olan yapımın senaryosunu Mark L. Smith yazıyor.

Bir kıyamet sonrası hikayesini izleyeceğimiz “Good Morning, Midnight”; George Clooney‘nin canlandıracağı Augustine, Kuzey Kutbu’ndaki yalnız bir bilim adamı ve Aether uzay gemisiyle Dünya‘ya dönmeye çalışan bir astronotun paralel öyküleri anlatılıyor.

Smokehouse Pictures‘tan Grant Heslo ile filmin yapımcılığını da üstlenen Clooney, “Grant ve ben bu inanılmaz projenin içinde yer almaktan heyecan duyuyoruz. Mark uzun zamandır hayranlık duyduğumuz bir yazar. Netflix‘teki arkadaşlarımızla çalışacağımız için daha da heyecanlıyız” dedi.

Netflix‘in film departmanını yöneten Scott Stuber ise, “George‘u 20 yılı aşkın bir süredir tanıyorum. Bu şaşırtıcı hikayeyi hayata geçirmek için ondan daha uygun birisini düşünemiyorum. Kitap çok güçlü ve hareketli, Mark‘ın uyarlama senaryosu da çok güzel yazılmış. Özünde insan doğası hakkında bir hikaye ve tıpkı benim kitabı okuduğumda hissettiğim gibi, izleyicilerimizin de konuya aşık olacağından eminim” diye konuştu.

“Good Morning, Midnight” Clooney‘nin ilk Netflix film projesi olacak. Son dönemde Hulu‘nun Catch-22 dizi uyarlaması üzerinde çalışan Clooney‘nin yeni uzay macerasının çekimleri Ekim ayında başlayacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.