Sinema Haberleri

Masters of The Universe İptal Edildi

”Masters of The Universe ne ola ki?” diyen uyku mahmurları olabilir. Evet, bildiğiniz He-Man‘den bahsediyoruz. Film projesi yeni yuvasında yola devam edebilir.

1987 yılında ilk canlı filmi çekilen Masters of The Universe filminde He-Man rolünü sırf sarışın diye Dolph Lundgren oynamıştı hatırlarsanız. Toplamda altı dakika kılıç tutabilen, onun yerine ateşli silahlarla haşır neşir olan He-Man’in bu ucube filmi bugün suçlu zevkler arasında kendine yer bulmuş durumda.

Aradan geçen 37 yılın ardından yeni bir canlı film çekme görevini devralan firma elbette Netflix oldu. Kevin Smith önderliğinde facia bir çizgi seriye, ardından farklı bir seriye daha imza atan Netflix’in Masters of The Universe film projesine başladığını geçen yıl öğrenmiştik. Projenin epey bir yol aldığını ancak henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı Netflix yönetimi tarafından iptal edildiğini öğrendik. Demek ki güç yeterince He-Man’de değil artık, platform sahiplerini yola devam etmeye ikna edememiş.

Gelen rakam korkunç bu arada; Netflix epey önce start alan projeye dolu dolu 30 milyon dolar harcamış bile. Kyle Allen‘ın He-Man / Prens Adam rolünü üstlendiği proje bir anda gölgelerin arasına saklamış durumda. Durun, hemen karamsarlığa düşmeyin yahu. Koskoca He-Man’den bahsediyoruz burada. Marka sahibi Mattel hemen yeni arayışlara başlamış ve gelen bilgilere bakılırsa Amazon MGM Studios ciddi şekilde Masters of The Universe projesi ile ilgileniyormuş.

Gelen bilgiler sadece Amazon’un ilgisiyle de sınırlı değil. Filme yeni yönetmen olarak Travis Knight‘ın (Bumblebee, Kubo and The Two Strings), Chris Butler‘ın da yeni senarist olarak düşünüldüğü söyleniyor. Ortada net bir şey olmadığını ama ibrelerin kuvvetli bir şekilde bu iki ismi gösterdiğini not düşelim.

Hangimiz Eternia’ya bir kez daha uğrayalım istemeyiz? Prens Adam’ın tüm ihtişamıyla He-Man’e dönüşmesini, ezeli rakibi İskeletor’u ürkütücü bir şekilde portrelenmesini, tırsık Titrek’in Atılgan’a evrilmesini, bilmiş Orko’nun önerilerini temiz bir uyarlama ile tekrar deneyimleme düşüncesi bile güzel. Dileriz 80’lerin bu önemli markası bir kez daha ekranları fethetmeyi başarabilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.