Dizi Haberleri

Cursed Dizisi’nin Başrolü, 13 Reason Why’ın Hannah’ı Katherine Langford

13 Reason Why dizisindeki rolü ile parlayan Katherine Langford‘u şimdi Netflix’in ellerine emanet edilmiş olan Cursed dizisinde başrol olarak oynayacak.

Cursed Dizisinin Başrolü Katherine Langford

The Hollywood Reporter’a göre yetenekli oyuncu Katherine Langford dizinin ana karakteri olan Gölün Leydisi rolünde karşımıza çıkacak. Kral Arthur efsanesini Gölün Leydisi gözünden bizlere anlatan dizinin senaryosu The Lego Ninjago ve Çizmeli Kedi’den hatırlayacağınız Tom Wheeler ile The Dark Knights Returns ve Sin City çizgi romanlarının yazarı Frank Miller’ın kalemlerinden çıkacak.

Wheeler ve Miller 2019’da Netflix’in on bölümünü sipariş ettiği dizinin senaryosunu çıkarırken aynı zamanda renkli ve siyah beyaz illüstrasyonları ile aynı adı taşıyan kitabı yayınlayacaklar. İzleyiciler ve okuyucular aynı anda hikayeyi takip edebilecekken bu sürecin nasıl işleyeceği henüz belli değil. Tahminlere göre izleyiciler hikaye hakkında çok daha fazla detaya kavuşacaklar.

Genç yaşında birçok ödüle aday gösterilen Katherine Langford ise Cursed dizisinde başrol karakter olan Nimue rolünü oynayacak. Mistik güçlere sahip genç bağımlının nasıl Arthur ile yollarının kesişip Gölün Leydisi haline geleceğini izleyeceğiz.

Langford’un bu rolün altından çok iyi bir şekilde kalkacağını düşünürken diğer karakterlerin kimler olacağını şimdiden merakla bekliyorum.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.