Sinema Haberleri

Millie Bobby Brown, Russo Kardeşler ve Endgame Senaristlerinin Yeni Filminde Başrol Oynayacak

Russo kardeşlerin yöneteceği yeni bilimkurgu filminin başrolüne Millie Bobby Brown‘ın seçildiği söyleniyor.

Entertainment Weekly‘de yer verilen bilgilere göre; Stranger Things dizisi oyuncularından Millie Bobby Brown, The Electric State adlı bilimkurgu filminin başrolüne getirildi. Simon Stalenhag‘ın aynı adlı grafik romanından uyarlanan yapımı Anthony ve Joe Russo yönetecek.

Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame filmlerinin senaristleri Christopher Markus ve Stephen McFeely ikilisinin yazacağı film; robotların ve insanların bir arada yaşadığı alternatif bir gelecekte geçecek. Millie Bobby Brown, kayıp erkek kardeşiyle bağları olan gizemli bir robotla yolculuğa çıkan genç bir kızı canlandıracak.

Electric State‘i sinemalarda yayınlama sözü veren Universal Pictures ile anlaşmış olmaktan heyecan duyduklarını belirten Russo kardeşler, “Bu, film yapımcıları olarak bizler ve sinemalarda filmleri yeniden deneyimleme fırsatı isteyen izleyiciler için inanılmaz bir haber. Bu aynı zamanda aşılar ulaşılabilir hale geldiğinde sinema pazarının eskiye döneceğinin de işareti” dedi.

Filmin başrolünde adı geçen Brown son olarak Netflix‘in Enola Holmes‘ta başrol oynamıştı. Genç oyuncu şu sıralar Stranger Things dizisinin 4. sezon çekimlerini sürdürüyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.