Sinema Haberleri

Megalopolis Setinden İlk Görseller Geldi

The Godfather‘ın efsane yönetmeni Francis Ford Coppola, hayalini kurduğu Megalopolis adlı bilimkurgu filmini çekiyor. Setten gelen ilk fotoğraflarda Adam Driver ve Aubrey Plaza‘yı görüyoruz.

Gerçi fotoğraflar film hakkında pek bir bilgi vermiyor ama olsun.

Biz size bu bahaneyle filmin kadrosundaki gelişmeleri de aktaralım dedik.

Öncelikle film için çekimler Kasım ayında Gürcistan’da başladı. Çekimler başlamadan önce Coppola hayalindeki oyuncu kadrosunu da hayranlarıyla paylaşmıştı. Fakat o listedeki tüm isimleri projesinde toplayamadı. Ve bazı değişiklikler yapmak zorunda kaldı. Örneğin, Weird Al’in aksine Zendaya’yı kadrosuna katmak istiyordu. Ancak Zendaya Weird Al’in öngördüğü üzere meşgul çıktı.

Ama meşgul olmayan ya da meşgul olduğu halde Megalopolis teklifine hayır demeyen birçok ünlü isim de var. Mesela Giancarlo Esposito‘nun bu yapımda da karşımıza çıkacağı yönünde söylentiler var. Ama umuyorum ki bu kez kötü karakter rolünde görmeyiz onu. Zira Coppola’nın başından beri kadrosunda olmasını istediği Jon Voight da kötü karakter rolünün altından kalkabilir gayet. Onun haricinde Forest Whitaker da Coppola’nın hayalini kurduğu oyuncu kadrosunda olan isimlerden biriydi ve filmde rol almayı kabul etti.

Dustin Hoffman, Laurence Fishburne ve Jason Schwartzman gibi isimler ise sürpriz yaptılar. Bir gün ansızın Megalopolis filmine isimlerini yazdırdılar. Coppola’nın film teklifine hayır denmemesi gerektiğini bilen gençlerden Shia LaBeouf, Chloe Fineman ve Isabelle Kusman da öyle.

Setten gelen ilk fotoğrafları da aşağıdan inceleyebilirsiniz:

Filmin konusundan bahsettiğimiz eski habere buradan göz atabilirsiniz. Ona ek olarak şu anda filmin tanıtımı Roma’nın kaderinin kendi sosyal sorunlarını çözmekten aciz modern dünyaya dadanacağını söylüyor. Yani Megalopolis kesin olmayan kafa karıştırıcı tanıtımlara sahip olmaya devam ediyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.