Sinema Haberleri

Hunter Schafer Yeni The Hunger Games Filminin Kadrosuna Katıldı

Hunter Schafer, Coriolanus Snow’un gençliğine odaklanacak olan filmde Coriolanus’un kuzeni Tigris Snow’u canlandıracak. Schafer’la birlikte altı oyuncu daha kadroya katıldı.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes‘in (Kuşların ve Yılanların Şarkısı) kadrosu genişlemeye devam ediyor. Panem’in zalim başkanı Coriolanus Snow’un gençlik günlerini izleyeceğimiz aynı adlı yan kitaptan uyarlanacak olan filmin başrollerine Tom Blyth (Coriolanus Snow), Rachel Zegler (Lucy Gray Baird) ve Josh Andrés Rivera‘nın (Sejanus Plinth) ardından şimdi de Hunter Schafer katıldı.

Yıldızı HBO’nun yakın dönemdeki en büyük hiti Euphoria‘yla parlayan genç aktris, filmde Coriolanus’un sırdaşı ve danışmanı olan kuzeni Tigris Snow‘u canlandıracak. Aynı zamanda Oyunlar’da moda tasarımcısı olarak görev alan Tigris, Coriolanus’a Snow ailesini eski ve ışıltılı günlerine geri döndürme yolculuğunda eşlik edecek.

Schafer’ın yanında kadroya altı genç oyuncu daha katıldı: Nick Benson, Laurel Marsden, Lilly Cooper, Luna Steeples, ve Hiroki Berrecloth. Benson 12. Mıntıka’nın erkek haracı Jessup, Marsden Lucy’nin adını haraç adayları arasında yazarak kaderini değiştiren Mayfair Lipp, Cooper 10. mıntıka haracının akıl hocası Arachne Crane, Steeples 11. Mıntıka haracı Dill ve Berrecloth 7. Mıntıka haracı Treech olarak filmde yer alacak.

The Ballad of Songbirds and Snakes’in Konusu Ne Olacak?

Savaşın ardından gözden düşen Snow ailesinin son umudu olan 18 yaşındaki Coriolanus Snow, 10. Açlık Oyunları’nda 12. Mıntıka haracı Lucy Gray Braid’e akıl hocalığı yapmak üzere görevlendirilir. Coriolanus fakir ve zayıf bir mıntıka haracına atandığı için sinirlense artık Lucy’yi Başkent’in öne çıkan yıldızlarından birine dönüştürmek zorundadır. Kıvrak politik zekasını kullanmalı, gösteri dünyasına yön vermeli ve şartları lehine çevirmelidir. Aksi takdirde Açlık Oyunları hem onun hem de Lucy’nin sonu olacaktır.

Orijinal serinin yönetmeni Francis Lawrance tarafından yönetilecek olan film, 2023 yılında vizyona girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.