Sinema Haberleri

Marvel, The Eternals Filminin Yönetmenini Buldu!

Marvel’ın The Eternals filminin yönetmeni Chloe Zhao oldu.

Marvel, bir süredir Jack Kirby‘nin ilginç ve muhteşem kozmik güçleri olan “The Eternals” (Ölümsüzler) karakterlerini büyük ekrana getirmeyi planlıyordu. Projeyi The Rider’ın yönetmeni Chloe Zhao’ya teslim eden Marvel, planlarında büyük bir aşama kaydetmiş oldu.

Hollywood Reporter ve Variety’de yer alan haberlere göre; Chloe Zhao, Matthew ve Ryan Firpo’nun yazacağı senaryoyu çekecek. Black Widow filminin yönetmenlik koltuğunu Cate Shortland’e kaptıran Zhao, The Eternals‘ın sinema uyarlaması için kamera arkasındaki yerini alacak.

The Eternals, 1976 yılında çizgi roman efsanesi Jack Kirby tarafından çizgi dünyasına kazandırıldı. Celestial kozmik tanrıları tarafından evrimleştirilen insanlardan oluşan The Eternals, kendilerine bahşedilen bu güçleri The Deviants ile savaşmak için kullanmaktaydı. Hollywood Reporter, Zhao’nun çekeceği The Eternals filminin, takım üyelerinden kozmik enerji ile dolu olan Ikarus ve insanlar arasında olmaktan hoşlanan Sersi‘nin aşk hikayesini anlatacağını da yazdı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.