Oyun Haberleri

Bluepoint Games, Playstation 4 İçin Bir Klasiği Daha Yenileyecek

Yenileme (Remake) konusu olduğunda, bu alanda oldukça iyi işler çıkartan Bluepoint Games, Playstation 4 platformu için geçmişin klasiklerinden birini daha yenileyecek.

Teksas, ABD merkezli Bluepoint Games son olarak giriştiği Shadow of the Colossus yenilmesinde fazlasıyla başarılı bir iş çıkartmıştı. Oyunun bütünlüğü korunarak, yeni nesle uygun hale getirilmişti. Bluepoint Games daha öncesinde Uncharted: The Nathan Drake Collection ve God of War Collection gibi çalışmalarını da yayınlamıştı.

Sony ile özel bir anlaşması olan Bluepoint Games, Shadow of the Colossus başarısının ardından bir başka klasiği daha yenileme işine girişecek. Eurogamer’a röportaj veren Bluepoint Games kurucusu ve başkanı Marco Thrush, Shadow of the Colossus’un kendilerini geliştirdiğini açıkladı. Thrush, bir oyunu düzenlemek için daha fazla ne yapabileceklerini düşündüklerini belirtti. Bu açıklamasıyla aynı zamanlarda Bluepoint Games için iş ilanlarının yayınlandığı gözlemlendi.

Görünen o ki Bluepoint Games geçmişin konsol klasiklerinden birinin yeniden yapımına el attı. Açıklarını kapatmak için ya da daha verimli üretim yapabilmek adına daha fazla elemana ihtiyaç duydukları bir gerçek. Firmanın hangi PlayStation klasiği üzerinde çalıştığı henüz bilinmiyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.