Sinema Haberleri

Mads Mikkelsen, Fantastic Beasts’teki Rolü İçin Johnny Depp İle Konuşmak İstemiş

Fantastic Beasts 3 filminde Johnny Depp‘in baskılar nedeniyle bıraktığı Gellert Grindelwald rolünün yeni sahibi Mads Mikkelsen, karakteriyle ilgili olarak Depp ile görüşmeyi çok düşündüğünü söyledi.

Eski eşi Amber Heard‘e şiddet uyguladığı iddialarının ardından Fantastic Beasts 3 filmindeki Gellert Grindelwald rolünden ayrılmak zorunda bırakılan Johnny Depp‘in yerine The Hannibal dizisinin yıldızı Mads Mikkelsen getirilmişti. Film-News’e konuşan oyuncu Mads Mikkelsen, Fantastic Beasts 3‘teki rolü için selefi Johnny Depp ile konuşmayı çok istediğini ifade etti.

Daha önceki açıklamasında Johnny Depp‘in Gellert Grindelwald canlandırmasını kopyalamanın yaratıcı anlamda intihar olacağını belirten Mikkelsen bu kez Depp ile görüşmek istese de tanımadığı için buna teşebbüs etmediğini belirtti. Mads Mikkelsen, “Johnny Depp’in özel hayatında ne olduğunu bilmiyorum. İşini kaybetmesinin adil olup olmadığını da bilmiyorum ama sadece gösterinin devam ettiğini biliyordum ve konuşmayı çok isterdim. Eğer şansım olsaydı ona bundan bahsederdim ama onu tanımıyorum. Rol için beni aradılar ve belli ki aceleleri vardı. Senaryoyu sevdim ve evet dedim. Birçok insan için tartışmalı olduğunu biliyorum ancak arada bir böyle şeyler olur.” dedi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.