Sinema Haberleri

Madame Web, Örümcek Adam Evreni’ne Geliyor

Sony Pictures, Örümcek Adam Evreni karakterlerinden “Madame Web” için film yapma kararı aldı. Collider tarafından aktarılan bilgilere göre; stüdyo filmin senaryosu için Matt Sazama ve Burk Sharpless ile anlaştı.

Geleceği görme gücü olan görme engelli yaşlı Madame Web, Örümcek Adam Evreni‘nden sinematik versiyonuna sıçramaya hazırlanıyor. Sony Pictures‘ın beyazperdeye taşıyacağı “Madame Web“in senaryosunu Morbius, Dracula Untold, The Last Witch Hunter, Gods of Egypt ve Lost In Space‘te birlikte çalışan Matt Sazama ve Burk Sharpless yazacak.

Spider-Man, Marvel Sinematik Evreni’ne Geri Döndü!

Denny O’Neil ve John Romita Jr. tarafından yaratılan “Madame Web“, Kasım 1980‘de yayınlanan The Amazing Spider-Man’in 210. sayısında ilk kez okurların karşısına çıkmıştı. Hareket etmesini ve nefes almasını zorlaştıran kronik bir kas rahatsızlığı bulunan yaşlı ve görme engelli Cassandra Web, örümcek ağına benzer bir yaşam destek sistemine bağlıdır ve kaçırılan bir kurbanın bulunmasında Örümcek Adama yardım eder. Yıllar geçtikçe Spider-Man video oyunları ve çizgi dizilerde ortaya çıkan Madame Web, şimdi de solo filmiyle Örümcek Adam Sinematik Evreni‘ne geçiş yapacak.

İlgili Makaleler

İlginç karakteri ve yetenekleri ile Marvel‘a renk katacağına düşündüğümüz Madame Web‘in Spider-Man ile bir sahnesini bu videodan izleyebilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.