Sinema Haberleri

Kung Fury 2, Ünlü İsimlerle Karşımıza Gelmeye Hazırlanıyor

Kung Fury filmini izlemiş miydiniz? Hani gözlerinden lazer ateşleyen dinozorların olduğu, VHS kasetlerin kalitesine benzer çekime sahip, Kung Fu ve Hitler’in birleştiği şu fantastik film. İzlediyseniz mutlaka hatırlamışsınızdır, izlemediyseniz buyrun hemen buradan izleyin.

David Sandberg’in hem yazdığı hem yönettiği hem oynadığı hem de yapımında çalıştığı film Kickstarter’da başarılı olmuş ve 30 dakikalık bir yapım olarak karşımıza çıkmıştı. Şimdi Kung Fury 2 filmi ünlü isimler ve büyük bir yatırımla geliyor.

Daha önce Kung Fury 2 kadrosuna Arnold Schwarzenegger ve Michael Fassbender‘ın katıldığını duyurmuştuk. Bu isimlere en son Hizli ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw filminde Madam M rolünde izlediğimiz Eiza González ile çocukluğumuzda Kara Şimşek’in sahibi olarak izlediğimiz Alman aktör David Hasselhoff da katıldı.

Kung Fury 2, geçtiğimiz günlerde Cannes Film Festivali’nde Creasun Entertainment USA firmasından da büyük bir yatırım aldı. Böylece daha “görkemli” bir film için de kollar sıvandı. Filmin çekimlerine 29 Temmuz‘da Bulgaristan ve Almanya’da başlanacak.

Kung Fury 2’nin konusu ise şöyle açıklandı;

Film, gelmiş geçmiş en iyi yıl olan 1985 yılında geçiyor. Miami, tüm zamanların en berbat polisi olan Kung Fury’nin gözetiminde güvendedir. Kung Fuhrer Adolf Hitler’i yenmiş olan tarihin en üst düzey polis gücü Thundercops görev başındadır; ancak üyelerinden birinin trajik ölümü grubun dağılmasına neden olduktan sonra gizemli bir kötü adam, Fuhrer’in nihai silahı elde etme arayışına yardım etmek için gölgelerden çıkar. Kung Fury, zaman ve uzayda yolculuk yaparak arkadaşlarını kurtarmak, prestijli Miami Kung Fu Akademisi’ni savunmak ve kötülükleri bir kez daha ve tamamen yenmek için hazırlanır.

Kung Fury 2 filmini bu sefer David Sandberg tek başına yazmayacak. Son Chucky filmi Child’s Play’in senaryosunu kaleme alan Tyler Burton Smith de yazar kadrosuna katıldı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.